VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Boluspor Basketbol Düzce'yi uzatmalarda yendi

13 Şubat 2012

Boluspor Basketbol Takımı pazar akşamı deplasmanda karşılaştığı güçlü rakibi Düzce Belediyeyi 77-76 mağlup ederek, ligde ...

Boluspor Basketbol Takımı pazar akşamı deplasmanda karşılaştığı güçlü rakibi Düzce Belediyeyi 77-76 mağlup ederek, ligde yoluna namağlup olarak devam etti. 

Türkiye Basketbol 3. Ligi’nde mücadele eden Bolu’nun ‘12 Dev Yaren’i güçlü rakibi Düzce Belediye’yi de dize getirmeyi başardı. Düzce’de yapılan zorlu karşılaşmada kırmızı beyazlı ekip uzatmaya giden maçı 77-76 kazandı.

Ligin her geçen gün zorlaşmasına rağmen yoluna yenilgisiz olarak devam eden basketbol takımı normal süresi 70-70 berabere biten karşılaşmanın uzatma periyotunda rakibini tek farkla mağlup ederek 2. Lig umutlarını yeşertmeye devam etti. Boluspor futbol takımının son haftalarda aldığı kötü sonuçlara rağmen basketbol takımının galibiyetleri camiaya az da olsa moral oldu.

Maç sonunda açıklamalarda bulunan şube başkanı Fatih Yamaner galibiyetten dolayı teknik heyet ve oyuncularına ayrıca takımlarına destek verenlere tek tek teşekkür etti. Yamaner "Son dönemde yasadığımız heyecanı en yüksek ve hafızalarımızda yer edecek bir karşılaşmayı daha galibiyet ile tamamlamanın mutluluğu içindeyiz .Bu karşılaşmada Boluspor markamıza yakışan taktikleri ile oyunu yöneten teknik kadromuzu ve yüksek performans gösteren oyuncularımızın hepsini tek tek tebrik ediyorum. Bizlere Düzce halkının misafirperverliği ile ağırlayan Düzce Valisi , Milletvekilleri ,belediye Başkanı , Emniyet Müdürü ve Gençlik Spor İl Müdürü'ne çok teşekkür ediyoruz. Bizde onları ilimizde misafir etmekten onur duyarız. Son ve en önemli teşekkürü de bizi yalnız bırakmayan il müdürümüz Suat Çelen , Rektör Yrd. Akcahan Gepdiremen , değerli Basketbol Şube yönetim kurulu kardeşlerim ve Düzce'ya kadar gelip bizi destekleyen Boluspor sevdalılarına ediyorum. Bolumuza bu galibiyet armağan olsun" dedi.   

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.