VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Çöpe gideceğine eğitime katkısı olacak

12 Şubat 2012

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, ihtiyaç fazlası ve kullanılabilir durumdaki 8 bilgisayar, 4 yazıcı ve ...

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, ihtiyaç fazlası ve kullanılabilir durumdaki 8 bilgisayar, 4 yazıcı ve bunlara ilişkin ekipmanını, TSO’da düzenlenen bir protokol ile 60. Yıl İlköğretim Okulu’na bağışladı.

TSO Başkanlık ofisinde, Yönetim Kurulu Başkanı Emin Semercioğlu, Başkan Vekili Kemal Sert ile 60. Yıl İlköğretim Okulu Müdürü Adil Özmen’in katılımıyla gerçekleştirilen devir-teslim töreninde konuşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emin Semercioğlu, her biri kullanılabilir durumda bulunan bilgisayar, yazıcı ve ekipmanlarını en iyi değerlendirme şeklinin bunları bir eğitim kurumunun istifadesine sunmak olduğunu söyleyerek, bilgisayar ve ekipmanlarının öğrencilerinin eğitimlerine katkı sağlaması temennisinde bulundu. 60. Yıl İlköğretim Okulu Müdürü Adil Özmen ise göstermiş oldukları örnek duyarlı davranışlarından dolayı Başkan Emin Semercioğlu’nun şahsında Oda Yönetim Kurulu’na teşekkür ederek söz konusu bilgisayarların okulda en iyi ve en verimli şekilde öğrencilerin kullanımına sunulacağını dile getirdi.

2 yorum yapılmış
  • hedefturan
    14 Eylül 2017 • 06:44
    istifa edenlere safralar gitti diyenler, bu kişiler kimse MHP'ye sahip çıkmazken onu sahiplenen kişiler bunu unutmamak lazım, hakkımızda hayırlısı olsun.
  • rassim
    14 Eylül 2017 • 09:25
    etkisiz elemanlar kendilerini reklam ediyor..yuhh size
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.