VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Müdür Arık karşılıksız bırakmadı

10 Şubat 2012

Bolu’da bir kıraathanede okey oynarken kalp krizi geçiren emekli öğretmen Hüseyin Çobanoğlu’nu hayata döndüren 112 ...

Bolu’da bir kıraathanede okey oynarken kalp krizi geçiren emekli öğretmen Hüseyin Çobanoğlu’nu hayata döndüren 112 acil personeline teşekkür belgesi verildi.

Kuzgölcük Köyü’nde ikamet eden emekli öğretmen Hüseyin Çobanoğlu, bir kıraathanede okey oynarken kalp krizi geçirip yere yığıldı. Arkadaşlarının yardım istemiyle olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri, 10 dakika boyunca elektro şok verip suni teneffüs yaptıkları adamı hayata döndürdü. 112 acil personelinin bu başarısı Bolu İl Sağlık Müdürü Mahmut Arık tarafından ödüllendirildi. Basın mensuplarıyla tanışma toplantısında bir araya gelen çiçeği burnunda müdür Mahmut Artık, kıraathanede kalp krizi geçiren Hüseyin Çoban’ı yeniden hayata döndüren sağlık personeline teşekkür etti. Kıraathanede kalp krizi geçiren adama müdahalede bulunan sağlık personeli Sevgi Özdemir, acil tıp teknisyeni Fatih Özçelik ve ambulans şoförü Mehmet Bulut’a teşekkür belgesi verildi. 

Bolu İl Sağlık Müdürü Mahmut Arık, “Buraya geldiğimde basında farklı haberler çıkıyordu. Ancak çok geçmeden 112 acil servis ekibinde görevli arkadaşlarımızın başarısı gazetelerde yer alınca gurur duyduk. Kendileri bir hayat kurtardı. Onları kutluyorum. Bizler bu başarılarını teşekkür belgesiyle ödüllendirmek istedik. Belki bir kağıt parçasının çok fazla önemi yok ancak onlar için son derece büyük bir önemi var. Başarılarının devamını diliyoruz. Onlardan Allah razı olsun” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.