VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu'dan yaşam manzaraları...

9 Şubat 2012

Bolu’da yıllardır pazarcılık yapan bir esnaf meyve tezgahının yanına televizyon kurarak teknolojiyi sokağa taşıdı.   Kış aylarında ...

Bolu’da yıllardır pazarcılık yapan bir esnaf meyve tezgahının yanına televizyon kurarak teknolojiyi sokağa taşıdı.

Kış aylarında en çok çile çeken kesimler arasında esnaflar da yer alır. Soğuk havada ekmek parası kazanabilmek için saatlerce müşteri beklerler. Bolu pazarında 30 yıldır tezgahtarlık yapan Ayhan Kilitçi (53), kendisine evi olarak gördüğü tezgahını teknoloji ürünleriyle süsledi. Haftanın yedi günün tezgahı başında meyve satarak geçiren Kilitçi, akşamdan akşama eve gidince ilginç bir yönteme başvurdu. 30 yıllık esnaf, evinden getirdiği 72 ekran televizyonu tezgahının yanına kurarak can sıkıntısını gidermeye çalıştı. Bir yanına televizyon kuran Ayhan Kilitçi, diğer yanına da elektrikli ısıtıcı koyarak ısınmaya çalıştı. Yıllardır tezgah başında durduğunu söyleyen Kilitçi, “Ben 30 yıldır meyve sebze satıyorum. Haftanın her gününü burada geçirdiğim için tezgaha televizyon kurmaya karar verdim. Şimdi hem satış yapıyorum. Hem de televizyon izleyip vakit geçiriyorum” dedi.

  Bir başka pazarcı Mustafa Bayram (78) ise ekmek parası kazandığı tezgahında soğuktan üşüyünce elektrikli ısıtıcı aldı. 35 yıldan bu yana yağ, yoğurt, peynir, keş, soğan, patates ve ekmek gibi birçok köy ürünleri satan Bayram, “Havalar iyice soğudu. Ben de elektrikli ısıtıcı alarak tezgahta ısınmaya çalışıyorum” diye konuştu.

1 yorum yapılmış
  • su
    8 Şubat 2012 • 13:00
    bu tv 72 ekranmı ?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.