VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Çarıkcı "Gaziantep maçını kazanacağız"

9 Şubat 2012

  Boluspor’un Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, Cumartesi günü oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına değinerek, “Gaziantep Büyükşehir ...

Boluspor’un Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, Cumartesi günü oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına değinerek, “Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak hedeften kopmayacağız” dedi. 

Bu hafta sonu kendi sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacak olan Boluspor’da başkan, yöneticiler ve futbolcular sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltıya Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, yönetici Ömer Konuk’un yanı sıra teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Oyuncuların kahvaltı sırasında bir hayli keyifli oldukları gözlenirken, takımın ağabeyleri Orhan Ak ve Veysel Cihan, Cumartesi günü kendi sahalarında oynayacakları maç öncesi derin sohbet içine girdiler.

“Takım moral vermek görevimiz”

Kahvaltı sonrası açıklama yapan Başkan Necip Çarıkçı, “Bu kahvaltı organizasyonunu düzenlemek bizim için keyif verici oldu. Oyuncularımızın ve teknik heyetimizin moralini en üst seviyede tutmak bizim başlıca görevlerimizden biridir. Geçen hafta golsüz berabere kaldığımız maçı unuttuk. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Bu maçları kayıpsız bir şekilde atlatarak hedefe varmak için var gücümüzle mücadele ediyoruz. İnşallah bu hafta kendi sahamızda galip gelerek mücadeleden kopmayacağız” dedi.

2 yorum yapılmış
  • SPOR14
    9 Şubat 2012 • 13:00
    ANTEPİDE YENEMEZSEK VAYY HALİMİZE, ZOR MAÇLAR BİZİ BEKLİYORRR ALINANLAR YILDIZ DİYE GELDİLER,BİRAZ OYNASINLARDA GÖRELİM, OMAR,GOMİS,KENAN,SAVAŞ HADİ BAKALIM MEYDAN SİZİN GÖRELİM SİZİ
  • necip turpcu
    10 Şubat 2012 • 13:00
    acemi hocayla bu kadar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.