VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Silahlı ve kar maskeli soyguncular yakalandı

8 Şubat 2012

Mengen’de bir akaryakıt istasyonunu soyarak kaçan silahlı ve kar maskeli 3 kişi Jandarma ekipleri tarafından ...

Mengen’de bir akaryakıt istasyonunu soyarak kaçan silahlı ve kar maskeli 3 kişi Jandarma ekipleri tarafından yakalandı. 6 Şubat Pazartesi günü sabah 04.00 sıralarında, Mengen Zonguldak Karayolu üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen soygunda, silahlı ve kar maskeli 3 soyguncu, benzinlik görevlisi Ahmet Karabostan’ı etkisiz hale getirerek kasada bulunan 2 bin lirayı alarak kaçmışlardı.  

 Kamera kayıtlarındaki ipuçlarından yola çıkan Jandarma ve polis ekipleri müşterek yürüttükleri çalışmayla soyguncuları yakalamayı başardı. 

Edinilen bilgiye göre, Zonguldak- Bartın ve Bolu bölgesi’nde de 4-6 Şubat tarihleri arasında aynı şekilde silahlı soygun olayları meydana gelmesi üzerine, olayları birlikte değerlendiren Bolu İl Jandarma ve Zonguldak İl Jandarma ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, elde edilen ipuçlarından yola çıkarak kısa sürede soyguncuların kimliklerini tespit etti. 

Ekipler öncelikle kamera kayıtlarında, 67 T 0488 plakalı bir taksinin, soygunun yapıldığı 5 benzin istasyonunun yakınlarında görüntülendiğini tespit etti. Jandarma ve emniyet ekipleri, bölgede trafik denetimlerini sıklaştırdı. Sabaha karşı Karaman Beldesi girişinde M.Ö (29) yönetimindeki taksiyi fark eden jandarma ekipleri, aracı durdurdu. Aramada, tabancanın yanı sıra kar maskeleri, kelepçe, biber gazı ve elektroşok cihazı ele geçirildi. Sürücü M.Ö. ile taksideki G.D. (22) ve A.S. (31), 5 akaryakıt istasyonundaki soygunları gerçekleştirdikleri iddiasıyla gözaltına alındı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.