VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Eşini yakan kadından şok itiraf...

7 Şubat 2012

Bolu’da tartıştığı eşini benzin dökerek yakan kadın, duruşmada kocasından korktuğu için benzin döküp yaktığını söyledi.  Olay, ...

Bolu’da tartıştığı eşini benzin dökerek yakan kadın, duruşmada kocasından korktuğu için benzin döküp yaktığını söyledi.

 Olay, geçtiğimiz yıl 13 Eylül’de Bolu merkeze bağlı Rüzgarlar Köyü’nde meydana geldi. Saniye Karaarslan (52) ve kocası Sabri Mazak (55), boşanmalarına rağmen birlikte yaşıyorlardı. İddiaya göre, kocası sürekli kendisine ‘Seni yakacağım’ diyerek tehdit ediyordu. Kocasının tehditlerinden korkan kadın, kocasını benzin döküp yaktı. Olay sonrası hastanede tedavi gören Sabri Mazak hayatını kaybetmiş, eşi Saniye Karaarslan ise tutuklanarak Gebze Kapalı Cezaevi’ne gönderilmişti.

 'Nitelikli şekilde kasten öldürme, yakın akrabayı öldürme' suçlarından tutuklu bulunan Saniye Karaarslan, Bolu Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim önüne çıktı. Çocuklarının da hazır bulunduğu duruşmada Saniye Karaarslan, eşinin kendisini sürekli ölümle tehdit ettiğini belirterek, “Sürekli şiddet görüyordum. Beni, 'Seni yakacağım' diyerek tehdit ediyordu. Beni başka kadınlarla aldatıyordu. Eve kadın götürüyordu. Olay günü de öğle yemeğinde tartıştık. Evden çıkarken de 'Seni akşama yakacağım' diyerek tekrar tehdit etti. Evin önünde onu elinde benzin bidonuyla gördüm. Beni yakacağını düşündüm. Evden çıkıp elinden benzin bidonunu alıp üzerine döktüm, kibritle de yaktım. Üzerime sıçrayan benzin nedeniyle benim de kıyafetlerim yandı. Eve koşup banyoda söndürdüm. Ben onu öldürmek istemedim. Eşim öleceğine keşke ben ölseydim” diye konuştu.

 Saniye Karaarslan'ın çocukları 21 yaşındaki Mahmut Mazak ile 25 yaşındaki Ayşe Bakıcı, babalarının başka kadınlarla ilişkisi olduğunu ve annelerini sürekli dövdüğünü söyledi. Mahkeme heyeti, Saniye Karaarslan'ın tutukluluğunun devamına karar vererek davayı erteledi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.