VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu'da bugün vefat edenler (05/02/2012)

5 Şubat 2012

NAZİF YİĞİT Mudurnu Beyderesi köyü halkından; şerife yiğit'in eşi,kamil yiğit ve hikmet efe'nin babaları,hayriye yiğit ve mustafa ...

NAZİF YİĞİT

Mudurnu Beyderesi köyü halkından; şerife yiğit'in eşi,kamil yiğit ve hikmet efe'nin babaları,hayriye yiğit ve mustafa efe'nin kayınbabaları,arif yiğit ve nazım yiğit'in abisi hakkın rahmetine kavuşmuştur.

cenazesi bugün mudurnu beyderesi köy camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

HÜSNİYE ÇEVİK

Mudurnu yüzüncüyıl köyü halkından; mehmet çevik'in eşi emine koloğlu.ayşe şener ve hatice kavi'nin anneleri hakkın rahmetine kavuşmuştur.

cenazesi bugün mudurnu yüzüncüyıl köy camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

NEVZAT AKBAŞ

Mengen mamutlar köyü esenler mahallesi halkından; rahime akbaş'ın eşi,recep ve seyhan akbaş'ın babaları hakkın rahmetine kavuşmuştur.

cenazesi bugün mengen mamutlar köyü esenler mahallesi caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası esenler mahalle mezarlığına defnedilecektir.

EMİNE YILDIRIM

Aşağısoku mahalesi halkından; merhum muhittin yıldırım'ın eşi,şerafettin yıldırım ve fatma erkan'ın anneleri hakkın rahmetine kavuşmuştur.

cenazesi bugün aşağısoku camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası aşağı soku mahalle mezarlığına defnedilecektir.

HİKMET ÖZÇELİK

Düzce kaynaşlı,dipsizgöl köyü halkından;merhum hüseyin özçelik'in oğlu,menşure özçelik'in eşi,ahmet ve mehmet özçelik'in kardeşi,adnan ve ömer özçelik'in babaları hakkın rahmetine kavuşmuştur.

cenazesi bugün dipsizgöl köyü merkez camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası dere mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

1 yorum yapılmış
  • Erdoğan KULLUKÇU
    13 Mart 2013 • 14:00
    asker arkadaşım hikmetin öldüğünü bugün duydum çok üzüldüm allah rahmet eylesin geride kalan tüm ailesine başsağlığı dilerim beraber diyarbakır ceza evinde askerlik yapmıştık mekanı cennet olsun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.