VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bakan'ın güldüren diyaloğu

5 Şubat 2012

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Abant Gölü'nün etrafında iki oğluyla birlikte yürüyüş yaparak ...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Abant Gölü'nün etrafında iki oğluyla birlikte yürüyüş yaparak kadınlardan yöresel ürünler satın aldı.

Büyük Abant Otel'inde ELDER tarafından düzenlenen toplantıya katılan Bakan Taner Yıldız, öğle yemeğinin ardından çocukları Ömer ve Emrullah'la Abant Gölü etrafında yürüyüş yaptı. Yürüyüş sırasında yöresel ürünler satan yaşlı kadınlarla karşılaşan Bakan Yıldız, köylülerin çiçeklerden yaptığı tacı oğlu Ömer'in başına taktı. İki köylü kadından toplam 70 TL'lik alışveriş yapan Yıldız, daha sonra bir at sahibiyle sohbet etti.

Bakan Yıldız'ın yöresel ürünler satışı yapan kadınlarla sohbetinde ilginç konuşmalarda dikkat çekti. Kameralara "Beni çekmeyin, ben yeminliyim, benim efendi değnekle dövüyor" diyen yaşlı kadına bakan Yıldız, "Hacı amca ile ben konuşurum" diyerek teselli verdiği yaşlı kadından çiçeklerden yapılmış taçın fiyatını sordu. 5 lira diyen yaşlı kadına "Bunun fiyatı 10 lira. Ben buna 10 liraya vereceğim, bu daha fazla eder" diyen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız köylü kadınlardan 70 TL'lik alışeriş yaptı. 

İşte o anlar;

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız... ile ozgurbolugazetesi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.