VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“Derslerini Bolu halkı vermiştir”

3 Şubat 2012

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, sanayi sitesinin taşınması ile ilgili ilk başlarda kıyameti koparanların, Bolu halkının ...

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, sanayi sitesinin taşınması ile ilgili ilk başlarda kıyameti koparanların, Bolu halkının ve sanayi esnafının projeye verdiği destek sonucu derslerini aldıklarını belirterek; “Sanayi esnafımızdan ve Bolulu vatandaşlarımızdan Allah razı olsun ki, bizi beklediğimizden de çok desteklediler. Bu destekleri ile aslında belirli kesimlere de ders verdiler.” şeklinde konuştu.

Başkan Alaaddin Yılmaz, sanayinin taşınması projesine ilk zamanlarda tepki gösteren bazı kesimlerin, şimdi Bolu halkının da desteği ile 1000’in üzerine çıkan başvuru sonucu derslerini aldıklarını belirtti. Yılmaz konu ile ilgili açıklamasının devamında şu ifadelere de yer verdi: “Sanayinin taşınması ve Bolu içindeki şehrin bütünlüğünü bozacak yapılarında şehir dışına taşınması ile ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunu sürdürürken de, sanayinin taşınmaması için kıyameti koparan ve ne amaca hizmet ettiğini bilemediğimiz insanlar vardı. Bunların içerisinde siyasetçiler, bazı gazeteciler de vardı. Bu insanlar sanayi de toplantılar yaparak, yaygaralar çıkmasına ve hoş olmayan görüntüler ortaya koyulmasına sebep oldular. Ama sanayi esnafımızdan ve Bolulu vatandaşlarımızdan Allah razı olsun ki bizi beklediğimizden de çok desteklediler. Bu destekleri ile aslında belirli kesimlere de ders verdiler, fakat ben bu dersi alana şu ana kadar hala rastlamadım.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.