VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Alkışlar Yılmaz Becikoğlu'na...

1 Şubat 2012

İşadamı Yılmaz Becikoğlu tarafından My Dream City ismiyle yaptırılan ve Bolu'da inşaat dünyasının çehresini değiştiren ...

İşadamı Yılmaz Becikoğlu tarafından My Dream City ismiyle yaptırılan ve Bolu'da inşaat dünyasının çehresini değiştiren konutlar vaat edilen süre zarfında sahiplerine teslim edildi.

2010 yılı Eylül ayında temeli atılan My Dream City'nin alışveriş bölümü 2011 yılı Ağustos tarihinde açılmıştı. İşadamı Yılmaz Becikoğlu tarafından Beşkavaklar Mahallesi'nde yaklaşık 17 dönümlük bir arazi üzerine kurulan ve 30 Milyon Dolara mal olan akıllı evlerin ilk sahipleri anahtarlarına kavuştu.

Dün akşam saat 18.30'da My Dream City'de düzenlenen törenle Becikoğlu tarafından inşa edilen yaşam merkezinde yapımı tamamlanan Bitinya ve Frigya bloklarından daire satın alan 35 aileye yeni yuvalarının anahtarları teslim edildi. Törende ayrıca, Bitinya ve Frigya bloklarının yönetimi konut maliklerine devredildi.

“GURURLUYUZ”   

Becikoğlu, anahtar teslim töreninde yaptığı açıklamada, “Bolu halkının beklentilerini karşılayacak, onlara layık bir projeyi başlatmak ve tamamlamak nasip oldu. İçerisinde kendi alışveriş merkezi olan, depreme direnci yüksek, 24 saat özel güvenlikli, kapalı devre güvenlik sistemine sahip ve son teknolojik yeniliklere göre yapılan konutlarımızı bugün teslim etmenin gururunu yaşıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun, Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.