VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"Bolululardan özür dilerim"

1 Şubat 2012

AK Parti Düzce Milletvekili Osman Çakır, kendisinin “Biz Bolululardan zekiyiz” ifadelerini kullandığı iddialarına ilişkin ilk ...

AK Parti Düzce Milletvekili Osman Çakır, kendisinin “Biz Bolululardan zekiyiz” ifadelerini kullandığı iddialarına ilişkin ilk kez konuştu. Çakır, “Ben öyle bir laf etmedim. Gerekirse özür dilerim, Bolulular bana haklarını helal etsin” dedi.  

Osman Çakır, Düzce'de yayın yapan yerel bir gazetede yer alan haberde, katıldığı bir toplantıda kendisinin, "Biz Bolululardan zekiyiz” ifadelerini kullandığı yönündeki haberlere ilk kez açıklama getirdi.

“YORUM YAPANLARA HAKKIMI HELAL EDİYORUM”

Milletvekili Çakır, ““Bolu'da hakkımda yayınlanan haberlere yorum yapan tüm okuyuculara hakkımı helal ediyorum ama bu sözlerin benim söylediğimi ilk olarak haberleştiren basın kuruluşuna ve yöneticilerine hakkımı helal etmiyorum. Hem Bolu ve hem de Bolulularla çocukluğumdan beri gönül bağı olan bir kardeşiniz olarak Bolulular hakkında kötü söz söylemem mümkün değildir. Düzce Gençlik Merkezi'nde yaptığım konuşmada, Bolu'yu ve Boluları övdüm. Ancak Düzce'de malum medyada yayınlanan haberlerde maksatlı yayın yapılmıştır.” diye konuştu.

“BOLU HALKI HAKKINI HELAL ETSİN”

“Haberdeki cümleler doğrudur. Ancak aradan cümle kaldırılmıştır. Benim konuşmamda, 'Düzceliler Bolululardan zekidir' ifadesi yoktur. Bolu'yu övücü cümlelerden sonra, ‘Düzce de melez ırk var. Düzceliler zekidir’ ifadesi vardır. Her şeye rağmen basın ahlakını özümseyememiş Düzce'deki bir kısım basın nedeniyle Bolulu hemşerilerimden haklarını helal etmelerini isterim. Tüm Bolululara saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.”

 Kaynak: www.bolugundem.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.