VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Boluspor son günde bombaları patlattı

1 Şubat 2012

Boluspor Samsunspor'dan Savaş Yılmaz'ın ardından Senegalli genç ofansif orta saha oyuncusu Emmanuel Gomis'i renklerine bağladı.    Boluspor ...

Boluspor Samsunspor'dan Savaş Yılmaz'ın ardından Senegalli genç ofansif orta saha oyuncusu Emmanuel Gomis'i renklerine bağladı.

Boluspor beklenen yabancı transferini gerçekleştirdi. Üç gündür takımla birlikte antrenmanlara çıkan Senegalli oyuncu Emmanuel Gomis için teknik direktör Özcan Kızıltan'ın olumlu rapor vermesinden sonra transfer döneminin bitmesine saatler kala anlaşmaya varıldı.

2 yorum yapılmış
  • Remzi Kırıcı
    1 Şubat 2012 • 13:00
    Beş trasferimizde çok güzel, yönetime teşekkür ederiz, tabii gönül istiyorki genç-yenenekli süper lig ayarında bir forvetimiz olsun. Yönetim görevini yaptı sıra biz seyircilere düşüyor. Sakarya-Bolu maçında birinci devre sonucu 1-4,Sakarya seyircisi takımlarını alkışlıyorlar. Bizde bu duruma gelirsek başarı gelir. Yerel basının taraflı yayınları da takıma zarar veriyor. Bunaların bitmesi tek yürek olmamız lazım.
  • mehmet
    1 Şubat 2012 • 13:00
    ya madem ımza attı.neden hala resmi acıklama yok.ne bolusporun resmı sıtesınde ne de tff de bu futbolcunun adı yazıyo.bizi yemiyonuz di mi :) editor cvpv erırmısın lütfen senın bilgin vrdır.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.