VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Alaaddin Yılmaz habere sert tepki gösterdi

27 Ocak 2012

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, belediye başkan yardımlarının değişeceği yönündeki haberleri yalanlayarak, "Bu tür haberler ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, belediye başkan yardımlarının değişeceği yönündeki haberleri yalanlayarak, "Bu tür haberler kesinlikle doğru değildir. Kimsenin bize yol gösterme gibi bir gücü olamaz” dedi.  

Bolu'da yayın yapan yerel bir gazetede belediye başkanlarının değişeceği yönünde çıkan haberler, Başkan Alaaddin Yılmaz'ı fena kızdırdı. Belediye meclis salonunda basın toplantısı düzenleyen Alaaddin Yılmaz, yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Asparagas haberlerin gazetelerde yer almasının kendilerini rahatsız ettiğini söyleyen Yılmaz, "Bolu'ya hizmet etmeyi sıkıntıya sokmak gazetelerin avantajı olmamalı. Bu tür haberler kesinlikle doğru değildir. Kimsenin bize yol gösterme gibi bir gücü olamaz. Bolu Belediyesi yeri geldiğinde bana rağmen bile müthiş çalışıyor. Hadım provakotörlerin, papazların bile görevi vardır. Buna saygı duyuyoruz" diye konuştu.

Bolu için ne yaptığının farkında olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz, "Alaaddin Yılmaz yaptığı işi bilen insandır. Belediye Alaaddin Yılmaz değildir. Ben sadece bir hizmetkarım. Yalnız birileri bana saldırırken Bolu'ya zarar vermesinler. Ben değil, Bolu önemli. O yüzden yazılan çizilen her şeye gazetelerin biraz daha dikkat etmesi gerekiyor" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.