VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Haziran ayı itibariyle çalışmalar tamamlanıyor

25 Ocak 2012

Bolu Belediyesi tarafından başlatılan kanalizasyon, yağmurlama ve içme suyu hattı çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Bolu Belediyesi tarafından başlatılan kanalizasyon, yağmurlama ve içme suyu hattı çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.  

Çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Belediye başkanlığına geldiğimiz günden bu yana en büyük alt yapı çalışmaları bizim dönemimizde başladı.2011 yılında içme suyu şebekesini komple yenilemeye başladık. Geçmişte kurulan sistemde yağmur suyu ile kanalizasyon suyumuz aynı borudan akıyordu.  İlk defa yağmur suyunu kanalizasyon suyundan ayırma işlemi bizim dönemimizde başladı. Bu kapsamda mevcut 110 km olan aspes boruları polietilen borularla değişimini yapıyoruz. Son aşamaya geldiğimiz çalışmalarda şu an itibariyle Cumhuriyet Caddesi ve Karaçayır Mahallesi’nde kalan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Allah nasip ederse 2012 yılı haziran sonu itibariyle kullanma suyu, yağmurlama hatları ve kısmi kanalizasyonda yenileme hatları çalışmalarımızı tamamlayacağız. Altyapı şehrin can damarlarıdır. İmalat esnasında sıkıntıları olur ama sonradan sıkıntısız ve problemsiz günlerle beraber her şey unutulur, güzellikleri kalır. Sabırla çalışmanın bitmesini bekleyen vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz.” dedi

1 yorum yapılmış
  • mini
    25 Ocak 2012 • 13:00
    başkan özür dilemene gerek yok senin sayende arabada ön takım falan kalmadı.bildiğim tek şey aday olusan sana oy yok..kaç aydır her gün aklımdasın..anlayan anlamıştır..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.