VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'de Bolu İl Teşkilatı'nda delege seçimleri başladı

25 Ocak 2012

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu İl Teşkilatı'nda delege seçimleri başlarken, İl Başkanı Mehmet Karakaşoğlu, partililere ...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu İl Teşkilatı'nda delege seçimleri başlarken, İl Başkanı Mehmet Karakaşoğlu, partililere teşekkür etti.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde, Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Bolu'da da delege seçimleri başladı. Parti binasında hazırlanan sandıklarda partililer oy kullanmaya başladı. Seçim tarihi hakkında bilgiler veren CHP İl Başkanı Mehmet Karakaşoğlu, kongrelerin şölen havasında geçeceğine inandıklarını söyleyerek, "Mahallelerdeki delegelerimiz, ilçe başkanımızın yaptığı koordine doğrultusunda oylarını kullanacaklar. Delege seçimlerimiz 19 Şubat'a kadar devam edecek. Daha sonra itiraz süresi var. Kongre sürecinde ilçe kongrelerimiz 31 Mart Cumartesi günü başlıyor, 13 Mayıs Pazar günü sona erecek. Delege seçimlerini yaptıktan sonra mevcut ilçe başkanlarımızla oturup ilçe kongre tarihlerini belirleyeceğiz. İlçe kongrelerimizi bitirdikten sonra da il kongremiz yapılacak" dedi.

İl Kongresinin 2 Haziran Cumartesi günü başlayıp, 8 Temmuz'da biteceğini ifade eden Karakaşoğlu, "Sonra kurultay çalışması yapılacak. Delege seçimlerimiz çok yoğun devam ediyor. Üyelerimiz partilerine sahip çıkıyor. Kongrelerimizin şölen havasında geçeceğine inanıyorum. Olması gereken de budur. Artık ülkenin Cumhuriyet Halk Partisi'ne ihtiyacı var. Ülkenin problemlerini çözecek tek parti de Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Delegelerimize partilerine sahip çıktıkları için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.