VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu dağında aracında yanarak ölen kişi ünlü işadamı çıktı

23 Ocak 2012

Düzce’de bariyerlere çarpan otomobilin alev alması sonucu 41 yaşındaki işadamı Hüseyin Ulusoy yanarak yaşamını yitirdi. Kaza ...

Düzce’de bariyerlere çarpan otomobilin alev alması sonucu 41 yaşındaki işadamı Hüseyin Ulusoy yanarak yaşamını yitirdi.

Kaza dün sabah saatlerinde, D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişinde meydana geldi. Ankara’dan İstanbul yönüne giden 06 HU 388 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yaklaşık 100 metre yüksekliğindeki uçurumun kenarındaki bariyerlere çarptı.

Maden şirketi sahibi

Otomobil kara saplanarak dururken, yaralandığı tahmin edilen Hüseyin Ulusoy araçtan çıkamadı. Bu sırada aracın ön kısmından alevler yükseldi. Kazayı görenlerin ihbarıyla Düzce ve Bolu itfaiyeleri olay yerine geldi. İtfaiyenin müdahalesi ile araç söndürülürken, yanarak yaşamını kaybeden Hüseyin Ulusoy’un kömürleşmiş cesedi araçtan çıkarıldı. Ulusoy’un cesedi otopsi için İstanbul Adli Tıp’a gönderildi. Ulusoy’un Ankara’da bir maden şirketinin sahiplerinden olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

3 yorum yapılmış
  • tayfun yıldırım
    27 Ocak 2012 • 13:00
    aracı çekicinin üstünde gördüm ve merhum kişinin araçta kalan sağ bacağının dizinden aşağısını ve bazı kemik parçalarının her kim olursa olsun doğru şekilde çıkarılmadığına tanık oldum.bunu kımsenın haketmeyeceğini düşünüyorum tepkimi o zamanda gösterdim lakin birşey değiştiremedim.allah rahmet eylesin inşllh.bu derece lüks bir otonun bu kadar kolay yanmasıda ayrı bir durum..
  • cesur ulusoy
    11 Aralık 2012 • 13:00
    Ben rahmetlinin yakınıyım. Tayfun YILDIRIM bey ile görüşmek istiyorum. Eğer mesajımı kendisi alırsa kendisi yada yöneticiden benimle irtibat sağlamasına yardımcı olursa sevinirim. Cesur ULUSOY 0 505 400 78 68 Saygılarımla...
  • Hasanahasana
    1 Mart 2023 • 11:58
    Duygudugu ma göre yanma süsü verilmiş daha önce öldürülmüş
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.