VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Aydın Çetin'den eleştiri yanıtı

20 Ocak 2012

Boluspor’a transfer edildiğinden bu yana en çok konuşulan ve tartışılan isimlerin başında gelen Aydın Çetin ...

Boluspor’a transfer edildiğinden bu yana en çok konuşulan ve tartışılan isimlerin başında gelen Aydın Çetin Şampiyon Dergisi’nin Ocak ayı sayısına konuştu. Aydın, “Beni eleştirenler gerçek Boluspor taraftarı değil. Gerçek taraftarımız bana güvensin” dedi.

Şampiyon Dergisi’ne dobra açıklamalar yapan Aydın Çetin, “Transferle ilgili bazı arkadaşlarımız, bazı ağabeylerimiz eleştiri yapıyor. Ama bunlar bence gerçek Boluspor taraftarı değil. Çünkü Boluspor taraftarı bu kelimeleri söyleyecek bir topluluk değil. Çok akıllı ve büyük bir kitle. Gerçek taraftar takımın mücadele etmesini, başarılı olmasını istiyor. O gerçek taraftara bir tek şunu söylemek istiyorum. Bana güvenin, ben elimden gelenin en iyisini yapacağım. Ama hemen, ama biraz geç olur ama inanın ki beni herkes o zaman anlayacak. Sonunda da şampiyon olacağız. Bu uzun yıllardır süren hasreti bitireceğiz” diye konuştu

8 yorum yapılmış
  • paşaköyden salih
    19 Ocak 2012 • 13:00
    Aydın kardeşim bu futbolu bende bilirim. seni iki maçta izledim ben.Senden bir cacık olmaz. Top ayağına gelince hemen düşeceğin yere bakıyon sen.Daha ne acıklaması yapıyorsunki.
  • HALİT CANBAZ
    19 Ocak 2012 • 13:00
    giresuna ne verdinde boluya vereceksin.hadi 3-4 sene önce olsa belki artık tabir caizse kocadın.ihtiyarlıyorsun yani bak veysel cihan bile miadı doldu boluya attı kapağı emekliliği gelen atıyor kapağı boluya gençken gelen yok.mesele ufuk bayraktar gaziantep belediyeye gitmiş.kenan özer gelmedi.bunlar 28 30 yaş yada üstünde yada top oynamaktan bezdiklerinde beyin olarak bittiklerinde yaş olarak genç olsa bile beyin olarak 35 yaşındaki insan beyni gibi toptan bezdiklerinde boluspora gelirler bolusporun başında necip çarıkçı gibi bir başkan ve recep aydoğanlı gibi bir transfer uzmanı olduğu sürece?
  • Remzi KIRICI
    19 Ocak 2012 • 13:00
    Dün geldin Bolusporlu mu oldun? Yarın gidersin. Bizler 46 yıldır Bolusporluyuz.
  • selami ünal
    20 Ocak 2012 • 13:00
    aydın çetin bize bolusporluluğu öğretmek haddine değil bizim boluspor sevdamızın değeri ölçülemez,iyi olunca alkışlarız kötü olunca da eleştireceğiz tabi seni boluspora niye aldılar yan gelip yatman içinmi gol atman için görevini layıkıyla yaptığın sürece bolu halkı sana kucak açar sen meak etme
  • Gurbetci Bolusporlu
    20 Ocak 2012 • 13:00
    Aydin cetin once oyununu gorelim bir umut vaad ediyormusun ondan sonra cikip gercek bolusporlulari veya olmayanlari elestir..once goster bakalim sen ne kadar bolusporluymussun biz seni elimiz patlayincaya kadar alkislayalim.sirtimizda tasiyalim.2 Mactir henuz bir isik gormedin farkindaysan 2. yariya basladik heralde son anlarda sampiyon olunmuyor bunun farkindasindir insallah, ne yapacaksan simdi yap.Bolu sporu sirtla o zaman ben cikip buradan senin icin butun taraftarlari alkislamaya davet edecegim..once bir yag sonra gurle..sanirim anlatabilmisimdir.En buyuk Boluspor..
  • Sercan
    20 Ocak 2012 • 13:00
    Aydin sana baskan kefil oldu, sen baskani utandirmamak icin oyna gordugun gibi sana ben dahil guvenen taraftar yok gercekten bu takim sampiyon olursa Boluspor vefasiz degildir gelecek seneye de Super ligde devam edersin yoluna. Ama boyle sadece konusup gol atmayacaksan soyleyeyim taraftarimiz seni oynattirmamasini da bilir.
  • emrah
    21 Ocak 2012 • 13:00
    taam bir kalas oyuncu boşuna aldınız
  • mehmet kiraz
    23 Ocak 2012 • 13:00
    ulan allahın bolusuna almanyada 8 yıl birinci lig forması giymiş ve sakaryayla 1.ligde forma giyip karabukle 1.lige cıkmıs bi adam geliyo hala oyununu goster diyorlar.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.