VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Polis engellilerin elinden tuttu!

18 Ocak 2012

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Spor engel tanımaz’ projesine destek veren hayırsever işadamı Hasan ...

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Spor engel tanımaz’ projesine destek veren hayırsever işadamı Hasan Kanca’ya plaket verildi.

Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, onlarca okul, ev, işyeri, öğrenci yurdu gibi birçok mekanı gezerek hırsızlık suçlarına karşı vatandaşları bilgilendirdi. Suçu oluşmadan önlemek amacıyla 76 Bin 417 adet broşür dağıtıldı. Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, kurulduğu günden bu yana 4 projeyi hayata geçirmeyi başarırken, son olarak da “Spor engel tanımaz” projesiyle gönüllerde taht kurdu. Ekipler, Polis Gücü Spor Kulübü yapılanmasıyla bedensel engelli çocukların elinden tuttu. Proje kapsamında belirlenen ve ailelerinden onay alınan engelli çocuklar sabahları polis ekipleri tarafından evlerinden alınıp emniyete götürüldü. Daha önce hiçbir spor dalıyla uğraşmayan çocuklar, emniyette antrenman yaparak okçuluğa başladı. Projede bir yıl içinde başarı da geldi. Sporcular arasında Türkiye Şampiyonu ve Milli Takım’a çağırılacağı söylenen isimler kazandırıldı.

 

Kanca’ya plaket

Projenin tanıtımı için Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Törene Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, sporcular ve basın mensupları katıldı. Törende projeye destek veren hayırsever işadamı Hasan Kanca’ya teşekkür plaketi verildi. Daha sonra protokol üyeleri, sporcular ve velileriyle birlikte sohbet etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.