VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bu iddia Boluspor'u karıştırır...

16 Ocak 2012

Bolu Gündem Gazetesi Köşe Yazarı Serkan Erkan, bu haftaki köşe yazısında inanılmaz bir iddiaya değindi.

Bolu Gündem Gazetesi Köşe Yazarı Serkan Erkan, bu haftaki köşe yazısında inanılmaz bir iddiaya değindi. Erkan köşe yazısının sonunda, yeni transfer Aydın Çetin’in babasının Necip Çarıkçı’dan geçen yıl 2 bu yıl da 1 tane TIR aldığını ve Çarıkçı'nın da buna karşılık Aydın'ı Boluspor'a transfer ettiği dedikodusun kamuoyunda konuşulduğunu yazdı. Ve bu dedikoduların önüne geçmek için açıklama yapmasını istedi.

İŞTE O BÖLÜM

“Aydın Tır gibi maşallah…

Aydın ikinci yarıda oyuna girdi.

Vallahi “TIR” gibi

Manevra kabiliyeti sıfır.

Bir de maçtan sonra ne duydum.

İnanamadım

İnanmak istemedim.

Aydın'ın babası geçen yıl 2 bu sene de 1 tane TIR almış.

Çarıkçı'da bunun karşılığında Aydın'ı Boluspor'a almış.

Başkan

Bu konuda bir an önce açıklama yap

Yoksa bu dedikodu alır başını gider.

Milletin ağzı torba değil büzesin.”

 

SERKAN ERKAN’IN KÖŞE YAZISI

Sezonun ikinci devresine yeni bir hocayla start verdik.

Göztepe ile al gülüm ver gülüm yaptık.

İkinci devre farklı olur diye niyetlendik.

Egolarımızı geride bıraktık sandık.

Taki bu haftaki ilk Bank Asya maçına kadar.

Hep beraber bir hava yakalayalım derken hevesimiz kursağımızda kaldı.

Geçen haftaki kupa maçında harikalar yaratan, ayağa pas yapan, adam eksilten, organize atağa kalkan takımı gören var mı?

Ya da ben başka takım seyrettim herhalde.

Şimdi ne diyeceğiz.

Kupa maçıydı o,

Süper lig takımıydı o,

Bu ne maçıydı? Sıradan bir Bank Asya dimi?

Bizim ligde hedefimiz yok demek ki.

Bu SONUCU çıkarıyorum bu futboldan.

Şampiyonluğa oynayan bir takım; ligde kalma mücadelesi veren ve son sıradaki takımı kendi evinde yenemiyor.

Bırakın yenmeyi baskı altına bile alamıyor.

Neden her şey bir bütün olmuşken buna engeli kendimiz koyuyoruz.

Sezonun ilk devresinde taraftar yok diye bir yerlerimizi yırtmıyor muyduk?

Alın size taraftar bu soğuk havada sesi kısılana kadar bağıran, evinden aşından artıran cefakârlar.

Bu havayı bozmaya çalışanlar ilk maçta şapkalarını önüne koyarlar umarım.

Olmadı hocam!

Özcan hocaya bir şeyler iletmek istiyorum.

Kadro'nun sahaya yayılışı başlı başına hatalar zinciriydi.

Elinizde Caner, Erman gibi forvet arkası oynayabilecek futbolcular varken, siz geçen hafta kendi mevkisinde oynayan ve harikalar yaratan Alp i neden ateşe atma gereği duydunuz.

Değişikliklere bir şey söylemek istemiyorum demek isterdim ama duramıyorum. Emre toraman Emre toramandır, Landyr ise maç kondisyonu olmayan aylardır forma yüzü görmeyen bir futbolcu.

Değişiklik olur,takım galip gelir; atmıştır şıkır şıkır golleri o zaman sokarsın Landry mandry'i sevgili hocam.

“Ferhat takımın en etkili ismi mi?”

Geçen sezonlarda bu cümleye noktayı koyardım, ama bu gün itibariyle soru işareti.

Ferhat egolarına yenik düşmekte bu aralar.

Aydın Tır gibi maşallah…

Aydın ikinci yarıda oyuna girdi.

Vallahi “TIR” gibi

Manevra kabiliyeti sıfır.

Bir de maçtan sonra ne duydum.

İnanamadım

İnanmak istemedim.

Aydın'ın babası geçen yıl 2 bu sene de 1 tane TIR almış.

Çarıkçı'da bunun karşılığında Aydın'ı Boluspor'a almış.

Başkan

Bu konuda bir an önce açıklama yap

Yoksa bu dedikodu alır başını gider.

Milletin ağzı torba değil büzesin.

7 yorum yapılmış
  • Gazi_Caner14
    15 Ocak 2012 • 13:00
    Başkan Necip ÇARIKÇI,nın yıllardır BOLUSPOR,un sırtından kazandığı paralar cabası , ayrıca yine BOLUSPOR,un Başkanı olarak girdiği ve kazandığı ihaleler zinciri !!! Necip Başkan ve yönetimi rant sağlayamadıkları işlere pek girmezler , kendi çıkarları uğruna BOLUSPOR,a zarar vermekten kaçınmazlar. Eee tabi bu arada Büyük BOLUSPOR,un Büyük Taraftarları her zamanki gibi cefayı çekenlerdir malumunuz. Saygılar
  • BL
    15 Ocak 2012 • 13:00
    necip elini ve cebini çek artık bu takımın üzerinden yeter artık yeterrrrrr
  • ceeh
    16 Ocak 2012 • 13:00
    Necip efendinin hep yaptığı işler bunlar.Size bir rant haberide ben vereyim.Çarıkçı stada kurulacak dev ekran projesini daha ucuza yapmak yerine alaaddin yılmazın oğluna peşkeş çekerek arada para kazanmasını sağlamıştır.bolu basını bence bu olayı araştırmalıdır.uçup gidenler bolunun bolusporun paralarıdır.
  • gürkan
    16 Ocak 2012 • 13:00
    delinin biri kuyuya taş atmış on akıllı çıkaramamış.Omar wade ,özcan hoca ozaman bunlarda çarkıçı grubundan birşeyler satın almaları lazım ki bu klübe transferleri yapılsın.Lütfen bu tip aslı astrı olmayan söylemlerle bu klübü yıpratmayın sezon ortasında bunları ortaya atıpda kendinize rant sağlamayın, ortalığı bulandırmayın.Çarıkcı araç satmak için bu işyerini açmış,aydının babsıda burdan araç alabilir,dedeside alabilir kendide. Parsını veren herkesin en doğal hakıdır. Bu bu ister aydın olsun ister omar wade olsun ister matondo olsun.
  • B.S.
    16 Ocak 2012 • 13:00
    Bir an önce Aydın Çetin ile ilgili tüm araştırmalarını açıklamalıdır,dayanaklarını ne için aldıgını ondan daha iyileri varken yada onun tipinde Veysel varken Boluspor RANT yeri değildir.Nedeni hemen açıklanmalıdır.Omar wade alınabilir ancak Aydın çetin'in neden alındığını açıklamaz bu durum gürkan bey...Boluspor'u kendi menfaatleri doğrultusunda kullananlar Bolusporlu olamaz Başkanı hiç olamaz...
  • eber
    16 Ocak 2012 • 13:00
    bundan önceki başkanlar ne sayesinde işadamı oldu.bir zamanların efsane başkanı dediğiniz adamları bolusporun başına gelmeden önce kim tanıyodu.ne çabuk unuttunuz bolusporun son anda amatör kümeye düşmekten kurtulduğunu.adam o haldeki takımı alıp nerelere getirdi.kendi çıkarı için takımı kullanıyomuş.bal tutan parmağını yalar.tabiki boluspor etiketini kullanarak kendi işlerine yön verecek.efendim iki tır satmışmış.adam bi defa geçen sene başkan değildi.yani düşmanlık olurda bu kadar olmaz.madem boluyu bu kadar düşünüyosunuzda neden bir yönetim oluşturup karşına çıkıp kongrede başkan adayı olmuyonuz.buşuna hiçuğraşmayınız boluspor süper ligi kaldıracak ne bir altyapıya nede donanıma sahip.bütün kaynakları kullanarak süper lige çıkarsınız ama bir sezon sonra geri gelirsiniz.daha sonra o geliş sizi üçüncü lige kadar götürür.bir on sene daha üçüncü ligde debelenip durursunuz.size bir örnek farzedinki boluspor süper lige çıktı banada transfer teklif ettiniz.benim bir futbolcu olarak ilk bakacağım yer kalacağım yer ve zamanımı geçireceğim sosyal tesislerdir.sizin daha beni yatıracak doğru dürüst yatakhaneniz yok bu şartlara hangi topçu gelir.onun için bulunduğunuz ligin kıymetini bilin.
  • gürkan
    17 Ocak 2012 • 13:00
    bence gelin aydın çetinin Bolusporda neler yapabileceğini bu takıma maliyetini bundan sonraki maçlarda ki oyununa bakarak karar verelim 1 maçla bir adamı idam etmeyelim, şevkini,hevesini kırmayalım; belki gercekten faydalı olacak bu takıma.Ancak görmeden, izlemeden ,fırsat vermeden idam etmeyelim. Bolusporluluğunu,taraftarlığını tartışdığınız insanların bu takıma yaptıklarını gerçekten belgelerle araştırarak infaz edelim.Bu takıma başkan olamaz dediğiniz kişi zamanında bu takım sahipsizken aylarca başkansız yöneticisiz kalmışken bu takımı teslim aldı. Bence biraz daha detaylı ve gercekleri araştırarak infaz ve sorgulama yapsak nasıl olur sayın B.S. Futbol günümüzün en nanakör işidir. İşler iyi gitdiği sürece el üstünde olursunuz ancak bir maç iki maç kaybetmeye görün en kötü siz olursunuz arkanızdan sahtekar üçkağatçı derler ancak belki gercekden takımın iyiliği için çalışmışsınız dır ama tutmamışdır;olsun o kötü , sahtekar derler arkanızdan.Bu tip olaylara süper ligde bile güördük. Sayın Adanan Polat Galatasarayın başına Rijkaard getirdi;başarılı olmadı ve koltuğundan oldu ama şmpiyon yaparken Rijkaard getirirken en kıymetli kişiydi, şimdi yüzüne bakan yok.!!!!!!!Ayrıca bu takıma pahalı transfer lerde yapıldı zamınında fabyono,burak akdiş,levent eriş nerdeler,bu takıma neler kazndırmışalr çok merak ediyorum.Ben söyleyeyim size sezon bitmeden kaçtı bu arkadaşlar paralarını peşin alıp. Sizin Aydın Çetinden daha iyidediğiniz bu arakadaşlar zannedersem...sayın B.S
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.