VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Ferhat Kiraz'a süper lig kancası

15 Ocak 2012

Boluspor’un yıldız oyuncusu Ferhat Kiraz yuvadan uçuyor. İddiaya göre, anlaşma sağlanırsa Kiraz, Süper Lig’de forma ...

Boluspor’un yıldız oyuncusu Ferhat Kiraz yuvadan uçuyor. İddiaya göre, anlaşma sağlanırsa Kiraz, Süper Lig’de forma giyecek. 

HABER: Murat ÇELİK

 İstanbul Güngörenspor karşılaşması sonrası kamuoyunda konuşulanlar gündeme bomba gibi düştü. Devre arasında sadece Aydın Çetin ve Fransız oyuncu Omar Wade’yi kadrosuna katan Boluspor’da, yıldız bir ismin yuvadan uçmaya hazırlandığı öğrenildi. İddiaya göre, takımın yıldız oyuncusu Ferhat Kiraz’a Süper Lig takımlarından Gaziantepspor teklif götürdü. Görüşmelerde iki kulüp de fiyatta anlaşamadı.

Para fazla geldi

Şok etkisi yaratan iddialar, camiada da soğuk duş etkisi yarattı. Edinilen bilgiye göre, tecrübeli futbolcusu Olcan Adın’ı Trabzonspor’a satan Gaziantepspor’un yeni bir solak aradığı, bu ismin de Ferhat Kiraz olduğu öğrenildi. Ortaya atılan iddialar doğruysa, Güneydoğu ekibi Ferhat için 500 Bin TL önerdi. Boluspor ise 1 Milyon 250 Bin TL istedi. Fiyat fazla gelince Süper Lig ekibi bekleme kararı aldı.

1 yorum yapılmış
  • eber
    16 Ocak 2012 • 13:00
    ne yıldızı yahu.yıldız dediğinizin ekxtra özellikleri olması lazım kirazın hızından başka neyi var oda bank asyaya göre hızlı inşallah giderde boyunun ölçüsünüalır.başkanın yerinde olsam hemen satarım adam kafasında bolusporu bitirmiş.güngören maçında gördük.bütün topları öldürdüğü gibi aşırıda bencil takımın ritmini bozuyor. hemen satılsın.500 bine bank asyada beş tane kraz bulurum size.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.