VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"Ben kimseye çarpmadım"

14 Ocak 2012

Dün Cuma Namazı’na gitmek için evinden çıkan 72 yaşındaki Ahmet Hayri Kırbay’a çarparak ölümüne neden ...

Dün Cuma Namazı’na gitmek için evinden çıkan 72 yaşındaki Ahmet Hayri Kırbay’a çarparak ölümüne neden olan minibüs sürücüsü Mehmet Y. (27) yakalanarak adliye’ye çıkarıldı. Sürücü, “Ben kimseyi görmedim. Geri manevra yaparken çarpmış olabilirim” dedi. Mehmet Y'.nin ifadesinde gözyaşlarına boğulduğu ifade edildi.

Aktaş Mahallesi 48 konutlar Bölgesi’nde yaşanan kazada, Ahmet Hayri Kırbay’a çarparak olay yerini terk eden minibüsün plakasına, görgü tanıklarının ifadeleri ve MOBESSE kameraların görüntü kayıtları sayesinde dün akşam saat 18.00 sıralarında ulaşıldı.

14 BN 526 plakalı bir toptan gıda firmasına ait erzak dağıtım minibüsünü Mehmet Y.’nın kullandığı tespit edildi. Toptan gıda firmasının sahipleri firmaya ait dağıtım minibüsünün ölüme sebep veren kazaya karıştığını polislerden öğrendi. Kazadan sonra olay yerinden kaçarak uzaklaşan minibüs sürücüsünün, daha sonra Abant’a mal dağıtmaya gittiği öğrenildi. Abant’tan geri çağrılan sürücü Mehmet Y. firmaya kendisini almaya gelen polisler tarafından gözaltına alındı. Mehmet Y. Poliste verdiği ifadesinde; yayaya çarptığının farkında olmadığını, geri dönüş yapmak için geri manevra yaptığı sırada çarpmış olabileceğini belirtti.

OLAYIN GEÇMİŞİ

 Bugün öğle saatlerinde Akdaş Mahallesi 48 Konutlar’daki evinden çıkarak Cuma Namazını kılmak için camiye doğru giden Ahmet Hayri Kırbay’a plaka gurubu tam alınamayan bir minibüs çarparak kaçtı.

 Kazada Bolulular'ın yakından tanıdığı eski Meşhur Özbesler Kasap'ın sahibi Ahmet Hayri Kırbay olay yerinde hayatını kaybederken, polis görgü tanıklarının ifadelerinden ve MOBESSE kayıtlarından yola çıkarak plaka grubu tam olarak alınamayan minibüsün peşine düştü. Olay yerine gelen Ahmet Hayri Kırbay'ın oğlu Cemal Kırbay ve gelini sinir krizi geçirdi. Polis, acılı oğulu, babasının cesedine yaklaştırmazken, yaşlı adamın olay yerine gelen diğer yakınları da gözyaşlarına boğuldu.

    Kazayı ucuz atlatan bir görgü tanığı ise, "Namaza gidiyordum. Hızla bir minibüs geldi. Üzerime su sıçrattı ve ben kenara kaçtım. Gitti yaşlı adama vurdu. Ondan sonra da olay yerinden uzaklaştı" dedi.   Ahmet Hayri Kırbay'ın cesedi, İzzet Baysal Bolu Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırılırken, polis kaçan minibüs sürücüsünün peşine düştü.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.