VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Böyle vicdansızlık olmaz

13 Ocak 2012

Bolu’da evinin 50 metre yakınındaki camiye Cuma namazı kılmaya giden Ahmet Hayri Kırbay’a (74) hızla ...

Bolu’da evinin 50 metre yakınındaki camiye Cuma namazı kılmaya giden Ahmet Hayri Kırbay’a (74) hızla gelen minibüs çarptı. Yaşlı adam olay yerinde hayatını kaybederken, minibüs sürücüsü kaçtı.

 Vicdansızlığın bu kadarı da olmaz dedirten olay Aktaş Mahallesi Hafız Sokak’ta bulunan 48 Konutlar önünde meydana geldi. 74 yaşındaki Ahmet Hayri Kırbay, Cuma namazı kılmak için evinden çıktı. 50 metre yakınında bulunan camiye yaklaşan Kırbay’a hızla gelen minibüs çarptı. Yaşlı adam metrelerce yuvarlanıp yolun ortasında can verirken, minibüs sürücüsü ise olay yerinden kaçtı. Mahalle sakinlerinin polise haber vermesiyle olay yerine gelen Ahmet Hayri Kırbay’ın oğlu Cemal Kırbay ve gelini sinir krizi geçirdi. Polis ekipleri acılı oğlu babasının cesedine yaklaştırmazken, yaşlı adamın olay yerine gelen diğer yakınları da gözyaşlarına boğuldu.

kaza ile ozgurbolugazetesi

 Kazayı ucuz atlatan bir görgü tanığı ise, “Namaza gidiyordum. Hızla bir minibüs geldi. Üzerime su sıçrattı ve ben kenara kaçtım. Gitti yaşlı adama vurdu. Ondan sonra da olay yerinden uzaklaştı” dedi.

 Ahmet Hayri Kırbay’ın cesedi olay yeri incelemesi yapıldıktan sonra Köroğlu Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Polis ekipleri kaçan minibüs sürücüsünün peşine düştü.

3 yorum yapılmış
  • CANER BİLGİN
    12 Ocak 2012 • 13:00
    ALLAH rahmet eylesin hayri amcam mekenın cennet olsun şehit oldun sen şehit.
  • vedat esen
    12 Ocak 2012 • 13:00
    ALLAH rahmet eylesın mekanı cennet olsun gerıde kalanların BASI SAGOLSUN
  • yuksel14
    13 Ocak 2012 • 13:00
    son surat gidiyorlar yaya falan dinlemiyorlar.bazen yavaştan alıyorum duracakı diye ama durmuyorlar gözünü seveyim avrupanın yayaya hemen dururlar...biraz bizim büyük şehirlerde kabmış ama bolunun ayıları tam bir öküz.....durmazlar..ha bende boluluyum lanet olsun....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.