VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Çarıkçı'dan Yılmaz'a ilginç yanıt....

13 Ocak 2012

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın stadyum konusunda kendisini eleştirdiği ve ilk ...

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın stadyum konusunda kendisini eleştirdiği ve ilk kez www.ozgurbolu.com'un yazdığı “Bolulular afyon yutmuş gibi” sözlerine karşılık olarak, “Başkanımızın iyi niyetli olduğuna inancım sonsuz. O nedenle o ne yapsa yeridir” dedi.

Bolu Gündem Gazetesi’ne konuşan Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın Atatürk Stadyumu'nun Karaçayır'a taşınması için sürdürülen çalışmalara Boluspor Başkanı dâhil hiç kimsenin destek vermediğini belirterek sarf ettiği, “Bolulular afyon yutmuş gibi” sözlerini yorumladı, “Başkanımızın iyi niyetli olduğuna inancım sonsuz. O nedenle o ne yapsa yeridir” dedi.

“O NEDENLE NE YAPSA YERİDİR”

Çarıkcı, Başkan Yılmaz'ın konuya ilişkin olarak kimseden destek gelmediğini ifade ederek, yaptığı “Bolulular afyon yutmuş gibi” çıkışını ise olumlu sözlerle yorumladı. Başkan Yılmaz'ın kamuoyunda eleştirilere konu olan bu ifadesi hakkında Çarıkcı; “Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın konuya ilişkin sözlerini kötü niyetli bulmuyorum.

Ben kendisini çok seviyorum. Başkanımızın iyi niyetli olduğunu düşünüyorum. O nedenle ne yapsa yeridir. Belediye Başkanımız ile aramıza kimse giremez” diyerek açıklamasını noktaladı.

“YENİ STADA SAHİP OLMANIN KOŞULU ŞAMPİYON OLMAKTIR”

Boluspor'un yeni bir stada sahip olmasının şampiyon olmasına bağlı olduğunu dile getiren Çarıkcı, “Karabükspor'a şampiyon olduğunda Spor Toto Karabükspor'un stadına 15 milyon lira yatırım yaptı. Boluspor'unda yeni ve görkemli bir stada sahip olmasının yolu şampiyon olmaktan geçmektedir. O nedenle bu sezon takımın şampiyon olması halinde stadın yapımı daha da kolay olacak” ifadelerini kullandı.

www.bolugundem.com

1 yorum yapılmış
  • yuksel14
    13 Ocak 2012 • 13:00
    babaylamı olacaksın çarıkcı sadece zornan 1.yabancı aldın herkestıransferi bitirdi sen hala beleş oyuncu ara aydın ghibi.. nah olursun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.