VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Güzel manken Kartalkaya'yı öve öve bitiremedi

12 Ocak 2012

Ünlü Manken ve Sanatçı Tuğba Özay, Kartalkaya’da bulunan Grand Kartal Otel ve Gazella Otel’de yaptığı ...

Ünlü Manken ve Sanatçı Tuğba Özay, Kartalkaya’da bulunan Grand Kartal Otel ve Gazella Otel’de yaptığı iki günlük tatilin özel fotoğraflarını sosyal paylaşım sitesi facebook’ta hayranlarıyla paylaştı. Özay, Kartalkaya’yı öve öve bitiremedi.

Geçtiğimiz hafta sonu Bolu’da bulunan kayak merkezi Kartalkaya’ya gelen ünlü manken Tuğba Özay, iki günlük tatil boyunca çekildiği kar fotoğraflarını sosyal paylaşım sitesi facebook’ta hayranlarıyla paylaştı.

Uzun süredir klip çekimi için yer aradığı öğrenilen Tuğba Özay, önce Kartalkaya Kayak Merkezi’nde bulunan Grand Kartal Otel’de konakladı. Gün boyu karlar üzerinde fotoğraf çeken Özay, gün boyu yaptıklarını facebook’tan paylaştı. “Kartalkaya harika ... Tabiat beyaz gelinliğini çoktan giymiş buralarda ..:)” diyerek fotoğraflarının altına yorum yapan Özay, daha sonra Karacasu Beldesinde yeni açılan Gazelle Otel’e geçti.

 Bir gün de Gazelle Otel’de konaklayan ve oteli çok beğenen ünlü manken, “Bolu'dan dönüş ... Gazelle otel ailesine sonsuz teşekkürlerimle... Her şey çok güzeldi ... Sevgili dostlar imkanınız varsa muhakkak gidin ... Hele ki SPA seviyorsanız şu anda Türkiye'nin en iyilerinden ... Basarılar Gazelle Ailesi” diyerek otel yetkililerine de teşekkür etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.