VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Başkan Yılmaz çalışan gazeteciler ile bir araya geldi

12 Ocak 2012

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde ilimizde görev yapan basın mensupları ile ...

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde ilimizde görev yapan basın mensupları ile düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

Köroğlu Otel’de düzenlenen akşam yemeğine Belediye başkanı Alaaddin Yılmaz, Başkan Yardımcıları, İhsan Ağcan, Abdülkadir Key, Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Mustafa Özkan ve çok sayıda basın çalışanı katıldı.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Mustafa Özkan, Cemiyet Başkanı Hakan Aydın’ın Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun Ankara’da düzenlediği ‘Başkanlar Toplantısına katılmak ve TGF Yönetimi olarak Başbakan Yardımcılarına ziyaret gerçekleştirmek üzere Ankara’da bulunduğunu, bu nedenle geceye katılamadığını söyledi. DHA Muhabiri Mesut Çatak ve eşine geçmiş olsun dileklerinde bulunan Özkan, “Bizleri bir araya getiren Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz’a teşekkürlerimi sunuyorum. Allah nice 10 Ocak Gazeteciler Günü’nde bu masada bulunan gazeteci arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde bir arada olmayı nasip etsin diyor, teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’da, “Sahada insanlarımızın her türlü gelişmeden haberlerinin olmasını sağlayan basın çalışanlarının gününde birlikte olmaktan onur duyuyoruz. Dünyanın ileri gelen ülkeleri herkes için bir gün belirlemiş, bu günüde çalışan gazetecilere ayırmışlar. Bu vesile ile bir aradayız. Birde siyasi arenada olmamız nedeniyle zaten her gün birlikteyiz. İşin asıl emekçisi olan sizlersiniz. Soğukta, sıcakta gece, gündüz demeden haberi yakalamak için çok ciddi gayretler içerisindesiniz. İşiniz zor ve üstelikte sizlerde mesai kavramı da yok.  Biz 8 saatin üzerine biraz çıkarsak yazar, çizer bazıları da gürültü, patırtı kopartır; ama siz 24 saat çalışır ve kendiniz ile ilgili bir şey beklemezsiniz. Onun için sizin bu meşakkatli yolculuğunuzda Allah size güç kuvvet versin. İnşallah çalıştığınız müesseselerde daha yaşanabilir bir hayat sürmenizi sağlayacak yapıyı size sağlarlar. Bu vesile ile sizlerin gününü kutluyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Gecede Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından doğum günü 10 Ocak olan Köşe Yazarı İmdat Arslan’a pastalı doğum günü sürprizi yapıldı. Doğum günü sürprizi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen İmdat Arslan, “Doğum günüm olan 10 Ocak da bir sürpriz yaparak beni onurlandıran ve yine 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle bizleri bir araya getiren ve bu vesile ile şahsıma çifte bayram yaşatan Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz’a teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından canlı müzik eşliğinde söylenen türkülere eşlik eden basın çalışanları daha sonra Başkan Yılmaz’ında sahneye çıkması ile birlikte çiftetelli eşliğinde oyunlar oynayarak unutulmaz bir gece yaşadılar.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.