VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Küpçü'den Özcan'a cevap gecikmedi

11 Ocak 2012

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, CHP Milletvekili Tanju Özcan’a çok sert sözlerle yüklendi. Küpçü, ...

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, CHP Milletvekili Tanju Özcan’a çok sert sözlerle yüklendi. Küpçü, “Çobanı tanısan ne yazar, koyunu tanısan ne yazar. Çünkü sen Anadolu çalgısı kavalı bilmezsin ki. Ayrıca siyaset dürüstlük ister” dedi.

Gerede’de deri işçilerinin eylemi sonrasında Fehmi Küpçü ile Tanju Özcan arasındaki gerginlik büyümüştü. Özcan, Küpçüye, “Senin güttüğün koyun kadar benim tanıdığım çoban var” ifadelerine kullanmıştı. Fehmi Küpçü’nün, Özcan’a yanıtı gecikmedi. Küpçü, ““Çobanı tanısan ne yazar, koyunu tanısan ne yazar. Çünkü sen Anadolu çalgısı kavalı bilmezsin ki. Ayrıca siyaset dürüstlük ister. Tanju Bey bana ‘acemi siyasetçi’ demiş, kabulümdür. Zira kardeşlik hukuku literatüründe olmayanların siyaset anlayışı benim lügatimde yoktur ve bu meydan hayal tacirliği, dünden nasibini almamış, yarını olmayan, derdi meşakkati olmayanların siyaset anlayışında ‘usta’  olmak gibi bir niyetimde yoktur” dedi. 

“SENİ NEDEN KISKANAYIM”

Tanju Özcan’ın, “Fehmi Küpçü beni kıskanıyor” sözlerine de cevap veren Fehmi Küpçü, “Keşke çorbada tuzun olsa da hayaller yerine, hakikat tecelli etse bende vekilimi tebrik etsem. Bu nedenle çobanı tanısan ne yazar koyunu tanısan ne yazar. Ne yer, ne içer derdiyle dertlenmedikten sonra, halini sormadıktan sonra, ben bu anlayışın neyini kıskanayım? Bu siyaset anlayışında usta olsan ne yazar, acemi olsan ne yazar? Mahşeri vicdanımla bu işin çözümü için emek harcamak yerine emekçilerin hayallerini üzerinden, kaos üzerinden siyaset anlayışının ben nesini kıskanayım? Ezcümle kalbim müsterih, çiğ yiyenler ve hayal tacirliği yapanlar utansın, zira sel gider kumu kalır vesselam” diye konuştu.

4 yorum yapılmış
  • celik seyfi
    10 Ocak 2012 • 13:00
    kupcu sen iscinin yaninda ol ,o kadar isci sigortasiz ve de parasini alamiyor once onlari duzelt sonra eline kavali al
  • fatoş çelik
    11 Ocak 2012 • 13:00
    Sayın vekilim meyva veren ağaç taşlanır, sana laf söyleyenler ciğere uzanamayan kedilerdir.biz seni biliyoruz, çalışmalarını takdirle takip ediyoruz.sende cinlik yok şeytanlık yok fetbazlık yok, bu konularda tanju özcan ustadır.
  • osman çiçek
    13 Ocak 2012 • 13:00
    işçiyle patronun anlaşmasını saglayan fehmi küpçüdür tanju geldi orda gövde gesterisi yapmaya kalktı bi şeyleri bilip bilmeden yorum yapmayın seyfi bey
  • kenan toprak
    14 Ocak 2012 • 13:00
    sayın fehmi bey siz onun,tanjunun seviyesine inmeyin...o yırtık ...dan çıkar gibi çıkıyor her yerden...işi gücü şov ,gerede gibi aklı başında bir ilçemizde de şov yapabiliyorsa,bekri mustafa nın dediği gibi,gerisini sen düşün...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.