VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Recep Sezer'in tayini çıktı

11 Ocak 2012

      Uzun süredir Bolu'da görev yapan İl Milli Eğitim Müdürü Recep Sezer'in tayini çıktı. Recep Sezer'den boşalan ...

Uzun süredir Bolu'da görev yapan İl Milli Eğitim Müdürü Recep Sezer'in tayini çıktı. Recep Sezer'den boşalan göreve Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Şube Müdürü olarak görev yapan Recep Alpdoğan atandı.

Ankara Elmadağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Alpdoğan'ın geçtiğimiz seçimlerde AK Parti'den Amasya milletvekilliği için aday adayı olduğu belirtildi.

 Recep ALPDOĞAN Kimdir;

1956 yılında Amasya’da doğdu. Suluova İlköğretim Okulu’nu ve Suluova Lisesi’ni bitirdi. Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Bölümü’nden 1980 yılında mezun oldu. Mezun olduktan sonra aynı yıl göreve başladı. Ankara’daki liselerde Edebiyat Öğretmenliği ve Lise Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Artvin ve Ankara İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı yaptı.  Ankara Elmadağ İlçe Milli Eğitim Müdürü görevinde iken Ak Parti'den milletvekili aday adayı olduğu için görevinden ayrıldı. Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı Eğitim Bir Sen Çankaya İlçe Kurucu Başkanlığı’nı yaptı. 2004–2008 yılları arasında başkanlık görevini yürüttü. Ayrıca Türkiye Atletizm Federasyonu Atletizm Milli Hakemidir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.