VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Dostluk pastası kesildi

11 Ocak 2012

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile Köroğlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İmdat Arslan arasında yıllardır devam ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile Köroğlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İmdat Arslan arasında yıllardır devam eden sözlü çekişme yerini dostluk havasına bıraktı. Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlenen gecede İmdat Arslan’ın doğum günü pastasını birlikte kesti.

Köroğlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İmdat Arslan, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz göreve geldiğinden bu yana yazdığı köşe yazıları ile Yılmaz’a sert eleştirilerde bulunmuştu. Belediye Başkanı Yılmaz’da zaman zaman Arslan’a cevap vermiş ve ortam gerilmişti.

BUZLARI ERİTTİLER

Yıllarca devam eden bu gerginlik 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Köroğlu Otel’de düzenlenen gecede son buldu. 10 Ocak İmdat Arslan’ın doğum günü olması nedeniyle Başkan Yılmaz, İmdat Arslan’a sürpriz doğum günü pastası kesti. Çok sayıda gazetecinin olduğu gecede doğum günü pastasını beraber kesen Alaaddin Yılmaz ve İmdat Arslan aralarındaki buzları da erittiler.

1 yorum yapılmış
  • ersin yılmaz
    11 Ocak 2012 • 13:00
    İmdat Bey ;Seni dürüst,sözünün arkasında dik bir kişi olarak bilirdik.Ama görüyorumki Sende siyasete aktif girmeyi hedefliyorsun ki öyle bir U dönüşü yapmışssınki SAYIN BAŞKANLA aynı karede ve el ele.Hiç sizden beklemezdim.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.