VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Hayırlı olsun, Güral Zeytincilik açıldı

10 Ocak 2012

Boluspor tribünlerimizin renkli simalarından 1965 Boluspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Altınışık ile Korkut ...

Boluspor tribünlerimizin renkli simalarından 1965 Boluspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Altınışık ile Korkut Gürel Sümer mahallesinde şarküteri dükkanı açtılar.

1965 Boluspor Taraftarlar Derneği yönetiminde yaptığı çalışmalarla dikkatleri çeken İsmail Altınışık ile yine Boluspor tribünlerinden Korkut Gürel açtıkları Güral Zeytincilikle iş hayatına atıldılar.

Sümer Mahallesinde açılan Güral Zeytin Şarküteri dükkanını Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Boluspor Kulübü eski Başkanlarından Emin Semercioğlu açılış kurdelesini kesti.

Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan BTSO Başkanı Emin Semercioğlu "Kardeşlerimiz çok güzel bir mekanı hizmete açtılar. İlimizde görüyoruz ki her köşesinde hizmet veren yeni yerler açılıyor. Bu girişimi yapan iş yeri sahiplerinin önlerinin açık olmasını diliyorum. Bu hedeflerinin daha büyük hedeflere gitmesini istiyorum. Her şeyin bir başlangıcı vardır. Önemli olan girişimciliktir. Ben kendilerine inanıyorum ve tekrar hayırlı olsun diliyorum" dedi. Semercioğlu'nun konuşmasından sonra ilimizin tanınmış hocası Lütfi Karataş duası sonrasında iş yeri hizmete açıldı. 

Güral Zeytincilik'te Gemlik usulü her çeşit zeytin, peynir ürünlerinin yanı sıra zeytin yağları , zeytin kolonyaları ve kremleri halkımızın hizmetine sunulmuştur.   

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.