VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Fuhuş operasyonları devam ediyor...

9 Ocak 2012

Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri Bolu kent merkezinde fuhuşa geçit vermiyor. Polis, gece saatlerinde ...

Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri Bolu kent merkezinde fuhuşa geçit vermiyor. Polis, gece saatlerinde Karaçayır Mahallesi Özlem Sitesi’nde yaptığı operasyonda 3 kadını gözaltına aldı. Ekiplerin kadınların kapıyı açmaması sonrasında kapıyı kırarak eve girdikleri belirtildi. Kadınların fuhuş için bir saatliğine 100 TL aldıkları ifade edildi.

Geçtiğimiz haftalarda farklı noktalara baskın yaparak fuhuş yaptıkları gerekçesiyle çok sayıda kadını gözaltına alan Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ne bağlı ekiplerinin adresi bu seferde Karaçayır Mahallesi Özlem Sitesi 1. blok oldu. Polisin günler süren takibi sonrasında parayla fuhuş yaptıkları tespit edilen eve baskın yapıldı. Ekipler evde bulunan M.Ç., F.Y. ve Y.K. isimli 3 kadın fuhuş yaptıkları sırada suçüstü yakalandı.

SAATİ 100 TL

İddiaya göre, gözaltına alınan kadınlardan M.Ç’nin diğer iki bayanı pazarladığı ifade edildi. Değişik zamanlarda 6 erkekle ilişkiye girdiği belirtilen kadınların fuhuş için saati 100 TL aldıkları ortaya çıktı. Fuhuş yapan erkeklerin telefonda birbirlerine referans oldukları belirtildi.   

Gece yarısı fuhuş operasyonu. ile ozgurbolugazetesi

 KAPI KIRILDI

Polis ekipleri, operasyon sırasında kapıyı açmayan kadınlara, kapıyı açmaları konusunda ısrarcı oldukları daha sonra da kapının kırılarak eve girildiği ifade edildi. Gözaltına alınan 3 şahıs hastanedeki sağlık muayenesinin ardından ifadeleri alınmak üzere Bolu Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.     

2 yorum yapılmış
  • Alemci
    9 Ocak 2012 • 13:00
    Eski emniyet müdürü fanatik taraftarlara takmişti. Yeni müdürümüz o.... Lara takmış :)
  • Gumus
    22 Haziran 2021 • 01:23
    Boluda fuhus ve kumar cok var asayisize tesekkurler gecen baskin yapilan karacayirdaki 3 katta kumar devam ediyor hergun ufaklik ev sahibi rafetlerin evi kamera var en ustkat 3 cu kat baskin olup ceza yiyip devam ediyorlar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.