VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Başkan Yılmaz ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

9 Ocak 2012

10 Ocak Çalışan Gazeteciler’ günü sebebiyle bir mesaj yayınlayan Belediye Başkanı Aladdin Yılmaz, gazetecilerin hiçbir ...

10 Ocak Çalışan Gazeteciler’ günü sebebiyle bir mesaj yayınlayan Belediye Başkanı Aladdin Yılmaz, gazetecilerin hiçbir çıkar grubu ve otoritenin baskısı altında ezilmemesi gerektiğini belirterek; “Demokratik sistemin temel koşullarından biri de iletişim özgürlüğüdür. Toplumun gerçekleri öğrenmesi ve sesini duyurmasının da en etkili aracıdır. Çağımızın en dinamik mesleklerinden biri olan gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir. Basın tüm bu görevlerini yerine getirirken, özgür bir çalışma ortamında olmalı, toplumun yararlarını gözetirken, sorunlarını savunurken, gerçekleri tam olarak yansıtabilmeli, hiçbir çıkar grubu ve otoritenin baskısı altında ezilmemelidir” dedi.

 “Hak ettikleri gelir düzeyine ve uygun çalışma ortamına kavuşmalarını diliyorum”

Mesajında, gazetecilik görevini gerçekleştiren bütün gazetecilerin, en kısa zamanda hak ettikleri gelir düzeyi ve uygun çalışma ortamlarına kavuşmalarını dileyen Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz; “Günümüzde hala çok zor koşullar altında görev yapmaya çalışan çağdaş ve bağımsız basın mensuplarımızın karşılaştıkları tüm engellerin kalkmasını, hak ettikleri gelir düzeyiyle, en uygun çalışma ortamına kısa sürede kavuşmalarını diliyorum. Bütün sıkıntılara rağmen bu mesleği yürüten arkadaşlarımızı tebrik ediyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günlerini kutluyorum ” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.