VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Ahmet Baysal Gül'ün programlarına neden katılmadı?

9 Ocak 2012

Kamuoyunda İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal'ın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ziyaretinde neden yer almadığı merak ...

Kamuoyunda İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal'ın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ziyaretinde neden yer almadığı merak edilirken gerçek ortaya çıktı.

Rektörlük seçimlerinde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’den 15 dakika randevu isteyen ancak kabul edilmeyen Ahmet Baysal’ın kırgın olduğu ve bunun için törenlere katılmadığı konuşulmuştu.

Bolu Valisi İbrahim Özçimen konuya açıklık getirdi. Özçimen konuya ilişkin Bolu Gündem Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği'nin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Bolu ziyareti öncesi İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal'ı arayarak, düzenlenecek tören ve programlara davette bulunduklarını söyledi.

"Yorgunluk hissediyorum" 

Vali Özçimen, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği ile Ahmet Baysal arasında geçen o görüşme hakkında, “Ahmet Baysal, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği'nin daveti üzerine, 'Bu gibi büyük etkinlikler beni ve eşimi yaş itibariyle fiziksel olarak çok yormakta. Davetinizden çok etkilendim ama son günlerde kendimi yorgun hissediyorum. Sayın Cumhurbaşkanı özrümü kabul etsinler. Kendilerine güzel Bolumuza hoş geldin dileklerimi iletmenizi dilerim' karşılığını verdi" diye konuştu.  

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.