VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

(Flas haber) Çarıkcı'dan bomba açıklamalar

8 Ocak 2012

    Boluspor’da kelimenin tam anlamıyla olağanüstü hal ilan edildi. Başkan Necip Çarıkçı, bundan böyle takımın her ...

Boluspor’da kelimenin tam anlamıyla olağanüstü hal ilan edildi. Başkan Necip Çarıkçı, bundan böyle takımın her antrenmanına gelerek takip edeceğini ifade ederek, “Genel kaptan gibi çalışacağım. Her şeyi bire bir takip edeceğim” dedi. Aydın Çetin'e kefil oludğunu belirten Çarıkcı, Fransız oyuncu Kebano Neskens transferinde %50 olabileceğini, olmazsa Portekiz'li oyuncuyu getirebileceklerini belirtti.  

“Boluspor'da olağanüstü HAL ilan edildi”

Boluspor’da 5 aylık süreçte takım içinde yaşanabilecek hiçbir olumsuzluğa imkân verilmeyecek. Teknik heyet ve futbolcuların maçlara en iyi şekilde hazırlanması için en iyi imkanlar seferber edilecek. Futbolcularla sık sık toplantı yapılarak motive olmaları sağlanacak. Başkan Necip Çarıkçı’da takımla daha fazla ilgileneceğini ifade ederek, “Her gün takımımın başında olacağım” dedi.  

Ligin sonuna kadar Boluspor’un başarılı olması için seferberlik ilan ettiklerini belirten Çarıkçı, “Genel kaptan geçmiş yıllarda nasıl çalıştıysa bende öyle çalışacağım. Takımla ilgili bütün sıkıntıları bire bire çözmeye çalışacağım. Her gün tesislerde bulunup futbolcuların sıkıntılarını yüz yüze çözmeye çalışacağım. Osman Gürsoy’da ikinci devrede daha aktif durumda olacak” diye konuştu.

Aydın Çetin’e kefilim

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, transferi sonrasında çok tartışılan forvet Aydın Çetin’e sahip çıktı. Çarıkçı, “Aydın’a sonuna kadar kefilim. Eleştirenleri mahcup edecek” dedi.  

Giresunspor’dan transfer edilen Aydın Çetin’in kaliteli bir oyuncu olduğunu ifade eden Necip Çarıkçı, “Aydın’ın transferinden sonra acımazsızca eleştirildi. Ancak bu eleştirileri yapanları vicdanlı olmaya davet ediyorum. İlk devre de Giresunspor gibi zor günler yaşayan bir takımda ayakta kalmaya başaran tek oyuncudur. Bu açıdan Aydın’ın neler yapacağını hep birlikte göreceğiz” diye konuştu.  

“Aydın’a sonuna kadar kefilim” diyerek sözlerine devam eden Çarıkçı, düşük maliyetli alınan oyuncuya destek olunması için gereken her şeyi yapacaklarını ifade etti. Başkan, “Aydın bize faydalı olabilecek bir oyuncu. Bunu ilerleyen günler göreceğiz” dedi.

Neskens yada Portekizli

Başkan Necip Çarıkcı geçtiğimiz günlerde Kebano Neskens transferinde PSG'nin yeni hocasının genç oyuncuyu kampa götürdüğünü, ancak kiralık gönderilme olasığı ile devrede olduklarını belirtti. Kebano'nun yeni hoca tarafından kiralık gönderilecek listesine almasıyla bu transfer için çalışmayı yürüttüklerini belirtti. Çarıkcı ayrıca Kebano Neskens olmaz ise Portekiz'de Ali Beykoz'un izlediği oyuncuyu kadroya dahil edebileceklerini belirti.  

4 yorum yapılmış
  • dursundemir
    7 Ocak 2012 • 13:00
    sayin baskan kuyma suyla deyirmen donmez tabusunu alacaksin kiralikdan hayirgelmez. sanada parada kazandirmaz. herkes buluyorda sen niye bulamiyorsun yabanci. boluspordan bu liglerde her takimda cok iyi adamlar var. sende yok. teksin demeki bolusporda hoca yok ya sende suc var almiyorsun. kaliteli hoca oyuncu cöp toplıyorsun. kimsenin almadiklarini topla senin cetin liklerde sindiyedek kac golcu var. senin aradigin santrafor asla değil. kendini kandiriyorsun. seyirci değil asla bu devirde herkes futboldan anliyor. senin ortasahan forveti oynatacak adamin yok. bir kere forvetlerde iyi değiler. kalite yok sende bal gibi biliyorsun.
  • murat ceyhan
    8 Ocak 2012 • 13:00
    portekizli ne ya... bu adamın ismi yok mu...
  • HALİT CANBAZ
    9 Ocak 2012 • 13:00
    yazı çıkalı kaç gün oldu nerde hani adam sözünün eri olur biraz be?
  • HALİT CANBAZ
    9 Ocak 2012 • 13:00
    ha bu sözüm aydın için değil yabancı oyuncu içindi.giresun bile ordudan almış.elazığ bile almış.sen korka korka koklamaya 6 aylık kiralık zor bela getirdin.adam hiç değilse denemelik getirirde 2 tanesini beğendim diye takımda tutar ama koffi gibi kalas olmamak kaydıyla tabiki
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.