VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Cumhurbaşkan'ı Gül'ün Bolu izlenimleri

8 Ocak 2012

  Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bolu ziyaretini Twitter üzerinden takipçileriyle paylaştı. Gül, Bolu'dan övgü dolu sözlerle bahsederken, ...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bolu ziyaretini Twitter üzerinden takipçileriyle paylaştı. Gül, Bolu'dan övgü dolu sözlerle bahsederken, ""Bolu, harika tabiat güzellikleri ile dolu bir ilimiz. Abant başta, Yedi Göller, Sünnet Gölü gibi pek çok göl, Milli parklar, yaylalar, kayak merkezleri " diye yazdı.

GÜZELLİKLERİMİZİ DÜNYAYA TANITMALIYIZ

Hayran olduğu güzellikleri anlatmaya devam eden Cumhurbaşkanı Gül, şu ifadeleri kullandı: Normalde, mavi ile yeşil hep deniz seviyesinde buluşur. Ama Bolu’da mavi ile yeşil 1000 metrenin üzerindeki bu göl ve ormanlarda buluşuyor.

Bölgedeki doğal güzelliklerin Türkiye ve dünyaya tanıtılması gerektiğini belirten Cumhurbaşkanı Gül, ’Gölcük’te donmuş gölün kenarındayım’ diyerek bir fotoğraf paylaştı. Gül, fotoğrafta arka planda görünen villada eski dostlarıyla güzel bir sohbet yapma imkanı bulduğunu da yazdı.

CUMHURBAŞKANINDAN VALİLİK BİNALARI ELEŞTİRİSİ

Cumhurbaşkanı Gül, ziyarette bulunduğu illerde vilayet binalarının kendisini çok üzdüğünü söyleyerek, "Eski vali konakları gitmiş, yerinde basık tavanlı, estetiği ve simgeselliği olmayan binalar var" diye yazdı. Ancak Cumhurbaşkanı Gül, Bolu Vali konağını harika olarak niteleyerek, " Bolu Vali Konağı’nı görünce büyük mutluluk duydum. 1800’lerin başında yapılmış, güzel korunmuş, tarihi bir bina" şeklinde yazdı. Gül, Bolu Vali konağının çıkışında çekilen fotoğrafını da takipçileriyle paylaştı.

SEPET İÇİNDE YAŞMAK

Cumhurbaşkanı Gül, her iki ile yaptığı ziyarette vatandaşlardan gördüğü ilgiye özellikle teşekkür etti. Bolu’da kendisine sepet içinde elma getiren vatandaşın fotoğrafını da "Bolu’da kalabalığın içinden bir teyze, bahçesinden getirdiği bu elma sepetini verdi " sözleriyle paylaştı. Gül, elma sepetinin içinde Hayrünnisa Hanım için bir de yaşmak olduğunu yazdı.

DÜZCE DEPREMİN YARALARINI SARDI

Düzce ziyaretine de değinen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cuma namazını kıldığı Cedidiye Camisinin önündeki meydanda halka hitap ederken çekilen fotoğrafını da paylaştı. 1999 depreminin ardından Düzce’nin yaralarını planlı bir şekilde sarmasını görmekten büyük bir memnuniyet duyduğunu yazan Cumhurbaşkanı Gül, tüm takipçilerine teşekkür ederek, iyi hafta sonları temennisinde bulundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.