VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Herkes bize gelmek istiyor (muş)

7 Ocak 2012

  Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı'nın her fırsatta "Her futbolcu Boluspor'a gelmek istiyor. Ama biz tercih etmiyoruz" ...

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı'nın her fırsatta "Her futbolcu Boluspor'a gelmek istiyor. Ama biz tercih etmiyoruz" şeklindeki açıklamaları artık kamuoyunda gerçekci bulunmazken, istenilen hiç bir futbolcu kadroya dhil edilemedi. Cihan Yılmaz'da Karşıyaka'ya imza attı.  

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka, eski futbolcusu Cihan Yılmaz ve Fatih Şen ile anlaştı. Ligin ikinci bölümü öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren yeşil-kırmızılı ekip, son olarak Sivasspor forması giyen ve Bolusporun transfer listesinin başında bulunan Cihan Yılmaz ve Giresunspor'dan Fatih Şen ile prensip anlaşmasına vardı.

İki futbolcuyla pazartesi günü resmi sözleşme imzalanacağı bildirildi. Bolusporda transfer komitesinin çok istediği Cihan Yılmaz transferi olumsuz sonuçlanırken, kırmızı beyazlılar rotayı başka isimlere çevirdi. Başkan Çarıkçı'nın bizzat ilgilendiği Cihan Yılmaz transferinden sonuç alamayan Boluspor'un o bölgeye süper ligden bir başka ismi gündemine aldığı öğrenildi. Bir kötü haberde Batdal'da

Boluspor'a geleceğisöylentileri çıkan ve taraftarda büyük heyecan yaratan Mehmet Battal transferi Fatih Terim engeline takıldı. Galatasaray Teknik Direktörü Terim, oyuncusu vermeyince transfer sona erdi.

İki günden buyana Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, Mehmet Batdal’ın menajerleri ile yaptığı görüşmelerden sonuç alsa da, Fatih Terim engelini aşamadı. Genç oyuncunun Karabükspor’da oynadığı dönemden alacağı olmasından dolayı Mehmet Batdal’ı Galatasaray’a geri çağıran Fatih Terim, oyuncusuna şans verme kararı aldı. Boluspor Başkan Necip Çarıkçı, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’i telefonla arayarak, bir kez de Terim’den istedi.

TERİM VERMEDİ

Fatih Terim, Çarıkçı’ya, “Karabükspor’dan alacağı var. Onun için kafası rahat değil. Onu ikinci yarıda oynatıp kazanmak istiyorum” dedi. Mehmet Battal transferi de bu konuşma sonrasında kapandı.  

3 yorum yapılmış
  • ali
    6 Ocak 2012 • 13:00
    çarıkcının hangı sözü doğru ki bu doğru olsun hepimizi umutlandırıp umutlandırıp sonra karavana yapıyo .
  • HALİT CANBAZ
    7 Ocak 2012 • 13:00
    BİR ŞARKI VARDI.BELKİ BİR OPERET PALAVRA PALAVRA PALAVRA
  • HALİT CANBAZ
    7 Ocak 2012 • 13:00
    BİR ŞARKI NERDE HANİ
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.