VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Cihan Yılmaz ve Mehmet Batdal....

6 Ocak 2012

Boluspor kulübü başkanı Necip Çarıkçı hazırlık kampı ve transfer çalışmalarını değerlendirirken, alınan oyuncular Aydın ve ...

Boluspor kulübü başkanı Necip Çarıkçı hazırlık kampı ve transfer çalışmalarını değerlendirirken, alınan oyuncular Aydın ve Omar Wade’nin takıma katkı sağlayacağını belirtti.  

Bolusporluyuz.com da yer alan habere göre Çarıkcı Cihan Yılmaz ve Mehmet Batdal transferlerini neticelendirmek istediklerini, olmazsa Portekiz’den daha önce izlenen oyuncuyu Bolu’ya götüreceklerini söyledi. 

Cihan Yılmaz ve Mehmet Batdal'ın menajerleri ile geçtiğimiz akşam tekrar görüştüğünü belirten başkan Çarıkcı bu iki oyuncunun transferine son noktayı koymak için büyük çaba sarf ediyoruz dedi.

“Cihan Yılmaz olmaz ise Portekizli oyuncuyu getireceğiz”

Cihan Yılmaz olsun, Mehmet Batdal olsun herkes ile görüşüyoruz. Herkes bilsin Bank Asya Birinci liginden bir futbolcu alacaksak, futbolcu ilk önce bize geliyor. Bizim alamayacağımız futbolcu yok. Cihan Yılmaz'ın Karşıyaka'ya bir sözü vardı, ancak bizim için askıya aldı. Şuan menajeri ile iletişim içerisindeyiz. Cafercan'ın gitmesi ile o bölgedeki eksikliği gidermeye çalışıyoruz. Eğer olmaz ise Portekiz'li oyuncunun işini bitirmeye çalışacağız.

“Neskens olmadı ama, Omar iyi transfer” Omar Wade'yi transfer etmeden önce bir kaç kez izledik ve izleme komitemiz olumlu rapor verdi. Maliyetli bir oyuncu, ancak iyi bir transfer. Taraftarımız için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. İkinci yarı bize çok katkı sağlamasını bekliyoruz. Paris Saint Germain'den Kebano Neeskens Katar kampına alındığı için bu transferi gerçekleştiremedik. Ama Boluspor'da yabancı transfer konusunda boş durmuyor. Portekiz'den görüştüğümüz oyuncular var. İzleme komitemiz Dünya'nın dört bir yanını dolaşıyor ve oyuncu izliyor.

"Taraftarımızın ikinci yarı desteğine ihtiyacımız var"

Çarşamba günü Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği ile önemli bir karşılaşmamız var. Bu karşılaşma bizim için önemli ve bu karşılaşmada taraftarımıza ihtiyacımız var. Taraftar desteği bu saatten sonra bizim için çok önemli. Sezona iyi başlamak istiyoruz. Kafamızdaki transferleri gerçekleştirmeye çalışırken Boluspor'un mali bütçesini de denelemeye çalışıyoruz. Boluspor'dan giden 6 oyuncudan maddi kazancımız olmuştur. Ben paramı zamanında öderim, zamanında da alırım. 

“Aydın’ın bize katkısı olacak”

Boluspor Aydın'ı geçmiş yıllarda almak istemişti. Ancak bu sezona nasip oldu. Kendisi bizim hemşerimiz Akçakocalı. Giresunspor'da kendini ispatlamış bir oyuncu. Kendisinin Boluspor'a katkısı olacak. Buna inanıyoruz. 

1 yorum yapılmış
  • dursundemir
    5 Ocak 2012 • 13:00
    sayin baskan olmaz iyi olsaydi giresun niye sana biraksin saten elinde adami yok duzgun pili bitmisleri alma vetenerlerde seninle oynar bak bu iyi tarans verleri coktan bitirmen lazimdi cok gec kalindi 10 tane adam alma 3 aladamgibi adamla sana fayda getirsin para kazandisin satarkn sen pili bitmis yasli adam aliyorsun olmaz caferi niye yoladin kalitelisini bulmadiysan sorarim sana hoca bu adami oynatmadi kimetini biledi iyi hoca oynatirdi landiridende gekmez bize hayir yola bosuna para verme amasen bedava olsun beskurus ucuz olsun diyorsun baska kaliteli adamla bosta turkiyeded var yabanci ankara gucunden gidenlervar gec adamlar bilmiyorsan soyleyeyim selamlar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.