VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İlk sorduğu soru...

5 Ocak 2012

Bugün sabah saatlerinde Bolu'daki ziyaretlerine başlayan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ilk olarak ziyaret ettiği Valilik binasına ...

Bugün sabah saatlerinde Bolu'daki ziyaretlerine başlayan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ilk olarak ziyaret ettiği Valilik binasına ayak basar basmaz ilk sorusu Gerede'deki işçilerin durumu oldu. Karşılamada yer alan Gerede Belediye başkanına işçilerin son durumunu soran Gül, Vali Özçimen'den de konu hakkında bilgiler aldı.  Bir dizi ziyaretler yapmak üzere 12 yıl sonra bir Cumhurbaşkanını ağırlayan Bolu'da sabah saatlerinden bu yana hareketli saatler yaşanıyor. Sabah Valiliğe ilk ziyaretini gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, aracından iner inmez kendisini karşılayan Bolu protokolünün elini tek tek sıkarken, Gül'ün ilk sorusu dün Gerede'de yaşananlar oldu. Gerede belediye başkanı Ömer Baygın'a yaşanan olayları ve son durumu soran Cumhurbaşkanı Gül, olayları televizyondan izlediğini sorunun çözüme kavuşması gerektiğini belirtti.

Deriden yapılmış özel portre

Vali İbrahim Özçimen'den de Gerede'de yaşanan oalylarla ilgili bilgiler alan Gül'e valilik ziyaretinde deriden yapılmış Fatih Sultan Mehmet portresi hediye edildi.  

2 yorum yapılmış
  • erhan566
    4 Ocak 2012 • 13:00
    Hoşgeldin Reis-i Cumhur-umuz! Hoşgeldin
  • TUNCAY AKBAŞ
    4 Ocak 2012 • 13:00
    BOLUYA HOŞ GELDİNİZ SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.