VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Yeni Fransız Omar Wade kampa katılıyor

4 Ocak 2012

Son yıllarda yabancı konusunda bir türlü istediğini bulamayan Boluspor, sezonun ikinci yarısı öncesi rotayı Fransa'ya ...

Son yıllarda yabancı konusunda bir türlü istediğini bulamayan Boluspor, sezonun ikinci yarısı öncesi rotayı Fransa'ya çevirdi. Fransa'nın önemli kulüplerinde oynayan 3 oyuncu ile temasa geçen transfer komitesi bu oyuncular ve kulüpleri ile görüşmelerini sürdürürken, oyuncuların Boluspor kampına davet etti.

Kırmızı-beyazlılar ilk devrede hem Landry hem de Koffi'den istediğini alamayınca, ikinci yarı takıma katkı sağlayabilecek önemli isimlerin peşine düştü. Yönetimin yurt dışında takip ettiği oyunculardan olan Fransa liginde oynayan 3 oyuncuyu listesine aldı. Görüşmeleri sürdüren kırmızı beyazlı transfer komitesi bu 3 oyuncudan en az ikisini Boluspor'a kazandırıp, siyahi oyuncuları Antalya kampına yetiştirmek istiyor. Fransa Lille takımında forma giyen Omar Wade’yi Antalya kapına davet eden kırmızı-beyazlı transfer komitesi, bu golcü oyucuyu kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

OMAR WADE DAVET EDİLDİ

Fransa Lille U23 Takımında forma giyen golcü oyuncu Omar Wade’yi transfer komitesi Boluspor kampına davet etti. Çarşamba günü kampa gelmesi beklenen Omar Wade transfer komitesiyle masaya oturacak ve şartların oluşması durumunda ikinci devre Boluspor formasını giyecek.

10 NUMARA YABANCI OLACAK

Ayrıca Omar Wade’nin yanı sıra, transfer komitesi iki Fransız oyuncuyu da kampa davet ederken, bu oyuncularla da masaya oturması bekleniliyor. Özellikle orta sahaya iyi bir yabancıyı transfer etmeyi düşünen transfer komitesi gece gündüz demeden harıl harıl çalışmalarını sürdürüyor.

www.boluolay.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.