VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bakanımız yok ama bakan yardımcımız var

2 Ocak 2012

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Bakan Yardımcısı Fatih Metin resmi program çerçevesinde ki ziyaretinde memleketi Bolu’ya ...

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Bakan Yardımcısı Fatih Metin resmi program çerçevesinde ki ziyaretinde memleketi Bolu’ya gelerek çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Bakan Yardımcısı Metin Bolu Valiliği'nin ardından Bolu Belediyesi’ne de bir ziyaret gerçekleştirerek Başkan Yılmaz’la bir araya geldi.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaret esnasında ilk açıklamayı Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz yaptı.

Bakan Yardımcılığı görevine getirilen Fatih Metin’i yeni görevinden ötürü tebrik ederek konuşmasına başlayan Başkan Yılmaz, “Bakan Yardımcılığı görevine getirilmeniz ile birlikte Bolu tarihinde önemli bir yeri almış durumda.  Bununda Bolu’ya yansımaları kısa zaman içerisinde olacaktır. Bizde sizlerden belediyenin çalışmaları konusunda geçmişte ki milletvekilliği döneminizde vermiş olduğunuz destekleri aynı şekilde bakanlığınız döneminde de görmek istiyoruz” dedi.

Başkan Yılmaz; “Yaşanabilir bir şehir olabilmemiz için önce alt yapının bitmesi lazım

Belediyenin yürüttüğü çalışmalar ile ilgili de Bakan Yardımcısı Metin’e bilgiler veren Başkan Yılmaz, “ Şehirle ilgili çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam ediyor. Şu anda içme suyunu komple yeniliyoruz. Yağmur suyu ile kanalizasyon suyunu birbirinden ayırıyoruz. Sıfırdan bir kullanma suyu hattı çekiyoruz. Birde doğalgaz çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalar devam ederken şehirde zaman zaman problemler meydana geliyor.  Ama yaşanabilir bir kent olabilmemiz için önce alt yapının bitmesi lazım. Belediyecilik açısından belki en zor işlerden bir tanesini yapıyoruz. İnşallah önümüzdeki yıl ortalarına kadar bu çalışmalarımızı bitireceğiz. Ondan sonrada yüzeydeki güzelliği oluşturacak çalışmalara başladığımızda Bolu insanı bu modernleşmeyi yavaş yavaş görmüş olacak” dedi.

Başkan Yılmaz Bakan Yardımcısı Metin’den yürütülen projelerle ilgili destek istedi     

Bakan yardımcısı Metin’den belediyenin ileriki dönemde hayata geçireceği projeler ile ilgilide destek isteyen Başkan Yılmaz, “SGK ile yapacağımız arsa takası ile ilgili bir konuda ve yeni yapacağımız projeler ile ilgili de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan özel bir destek almak istiyoruz. Bu konuda Bolu’ya ve belediyenin çalışmalarına vereceğiniz desteklerden ötürü şimdiden teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyoruz” dedi.

Bakan Yardımcısı Metin, “Siyasi hayatıma Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz sayesinde başladım”

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Bakan Yardımcısı Fatih Metin’de, “ Bugün benim için çok anlamlı bir gün. Siyasi hayatıma Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz sayesinde başladım. Bu on yıllık serüvende de kendisinden il başkanlığı görevini devralmıştım. Ardından milletvekilliği, şu anda da Bakan Yardımcılığı sıfatı ile bugün buradayız. Bugünlere gelirken beraber yürüdüğüm arkadaşlarımın da burada olması beni ayrıca mutlu ediyor ve duygulandırıyor. İnşallah rabbim hayırlı hizmetleri yapmayı bize nasip eder. Bulunduğumuz makam kolumuzun her yere ulaşmasını sağlayan bir makam. Dolayısıyla bu makamı da Bolumuzun istekleri ve talepleri doğrultusunda belediye başkanımızın, milletvekillerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın ve insanımızın talepleri noktasında inşallah desteğimiz olacak” dedi.

Metin, “Belediye başkanımız ve ekibinin her zaman yanında olmaya devam edeceğim”

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve çalışma arkadaşlarına özel teşekkür ederek konuşmasına devam eden Bakan Yardımcısı Metin,“ Belediye çalışanları bu görevi bu sıfatı kazandığım ilk günden itibaren çok onure ettiler beni. Sayın başkanımız başta olmak üzere başkan yardımcılarından tutunda belediyenin her birimi çok büyük ilgi ve alaka gösterdiler. Bunun örneğini bu günde yaşıyorum. Bundan dolayı da belediye başkanımız başta olmak üzere tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bolu Belediyesi’nin bu güne kadar sürdürdüğü çalışmaların artarak devam edeceğini ümit ediyorum. Bolu merkezde şu anda çok ciddi bir alt yapı çalışması var. Bundan dolayı da bir takım sıkıntılar olabilir ama Bolu’nun geleceğine imza atan çalışmalar bunlar. Zor ve sıkıntılı çalışmalar ama bu zorluğu da her zaman yüklenebilecek bir belediye başkanımız var. Ben önceden olduğu gibi bu günde belediye başkanımız ve ekibinin her zaman yanında olmaya devam edeceğim.  Bahsetmiş olduğu iki konunun da takipçisi olacağımı ve en kısa zamanda neticelendireceğimizi buradan ifade ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından Bakan Yardımcısı Fatih Metin’e çeşitli hediyeler takdim edildi.

1 yorum yapılmış
  • Ayhan YILMAZ
    1 Ocak 2012 • 13:00
    Sayın bakan yardımcısı Fatih Metin beye her konuda güveniyorum. bakan yardımcılığını hak etmişti. Allah utandırmasın Allah yardımcısı olsun. Kendisine başarılar diliyorum.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.