VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Ali Ercoşkun'la Alaaddin Yılmaz'ın ilginç diyaloğu...

31 Aralık 2011

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun’un geçtiğimiz aylarda başına ilginç bir olay geldi. Ercoşkun, Tepecik ...

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun’un geçtiğimiz aylarda başına ilginç bir olay geldi. Ercoşkun, Tepecik Mahallesi’nde kendine ait BMW marka aracıyla giderken bir anda olan oldu…

Ali Ercoşkun, Mudurnu’da bir programa katılmak üzere aracıyla evinden yola çıktı. Milletvekili Ercoşkun, Tepecik Mahallesi’nden ilerlerken belediyenin alt yapı çalışmaları yaptığı yolu kullandı. Çalışmalar nedeniyle yolda oluşan çukurlar Ali Ercoşkun’un başına bela oldu.

 

Ne olduğunu anlayamadı

 Otomobiliyle Mudurnu’daki programına yetişmek için birazda acele eden Ali Ercoşkun, sert bir şekilde çukura girdi. Bir şey yoktur diyerek yoluna devam eden Ercoşkun, 100 metre sonra aracının önünden gelen sesle durmak zorunda kaldı. Otomobilinden inen AK Parti Milletvekili, gördüğü manzara karşısında şok oldu. BMW marka otomobilin karteli delinmişti. Ercoşkun, çaresiz bir şekilde beklerken sürpriz bir olay daha yaşandı.

Alaaddin Yılmaz sürprizi

Ali Ercoşkun, yol yardım servisini arayarak beklemeye başladı. Bu sırada Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’da tesadüf eseri makam aracıyla aynı yolu kullanırken, Erçoşkun’un yanında durdu. Başkan Yılmaz, Ercoşkun’a geçmiş olsun derken aralarında ilginç bir diyalog geçti. Ali Ercoşkun, esprili bir şekilde, “Başkan kazdığın yollar başımıza iş açtı” dedi. Alaaddin Yılmaz da, “Ali bey sende BMW marka arabaya binme” diyerek camını kapattı ve yoluna devam etti.           

1 yorum yapılmış
  • Hayret
    31 Aralık 2011 • 13:00
    Kac ay evvelki haberi yenibiseymis gibi vermissiniz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.