VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Vali İbrahim Özçimen'den yeni yıl mesajı

30 Aralık 2011

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, yeni yılın herkese huzur getirmesini temenni ettiğini bildirdi. Özcimen, yaptığı yazılı ...

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, yeni yılın herkese huzur getirmesini temenni ettiğini bildirdi.

Özcimen, yaptığı yazılı açıklamada, milletçe birlik ve beraberlik içinde, birbirine kenetlenmiş, daha güçlü bir ülke olarak ve geleceğe daha güvenle bakarak yeni bir yıla daha girmekte olduklarını belirtti.

Türkiye ve dünya için önemli gelişmelere sahne olan bir yılın daha geride kaldığına dikkati çeken Özçimen, şunları kaydetti:

"Umudumuzu canlı tutarak 2012 yılına giriyoruz. Bu tür dönüm noktaları, geçen bir yılın muhasebesinin yapılmasının yanı sıra yeni yıla ilişkin yol haritamızın, planlamalarımızın yaşanan tecrübeler ışığında gözden geçirilmesine de imkan vermektedir. 2011 yılının muhasebesini yaparken, 2012 yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımların atılması gerektiğini düşünmek, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi ilimiz ve ülkemiz için en verimli şekilde değerlendirmek durumundayız. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın tüm Bolulu vatandaşlarıma, kamu görevlilerine, sağlık, huzur ve refah getirmesini temenni ediyorum. Toplumsal hayatımızda daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hakim olmasını dilerim."

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.