VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Çarıkçı ‘prensi’nin peşinde!

30 Aralık 2011

Devre arasında 6 futbolcuyla yollarını ayırarak yeni futbolcu arayışına giren Boluspor, yine eski defterleri karıştırmaya ...

Devre arasında 6 futbolcuyla yollarını ayırarak yeni futbolcu arayışına giren Boluspor, yine eski defterleri karıştırmaya başladı. Birçok futbolcuyla masaya oturup gizli görüşmeler yapan transfer komitesi, bu kez 2008 yılından bu yana listesinde yer alan golcü futbolcu Kenan Özer için harekete geçti. Süper Lig takımlarından Antalyaspor’da forma giyen golcü oyuncuyu kadroya katmak için sıkı pazarlık başladı.

Komşu devrede

Başkan Necip Çarıkçı’nın yıllardır ‘prensi’ olarak bilinen Kenan Özer için görüşmeler başladı. Edinilen bilgiye göre Bolusporlu bazı yöneticiler Antalyasporlu oyuncuyla görüşme yaparken, bazı yöneticiler de Akdeniz ekibini ikna etmeye çalışıyor. Ancak, Kenan Özer için komşumuz Karabükspor’un da devreye girdiği öğrenildi. Çarıkçı, yıllardır peşinde koştuğu Kenan’ı alabilmek için koşturuyor.

Kimdir!

Beşiktaş’ta profesyonel olan Kenan Özer, sırasıyla Karşıyaka, İstanbulspor, Kayseri Erciyesspor, Çaykur Rizespor ve son olarak Antalyaspor formaları giydi. 24 yaşındaki forvet bu sezon Süper Lig’de sadece 6 karşılaşmada forma şansı bulabildi. Özer, Bank Asya 1.Ligi’nde forma giydiği 103 karşılaşmada 22 gol kaydetti. Süper Lig’de ise 25 maçta tek golü bulunuyor.

1 yorum yapılmış
  • Levent
    29 Aralık 2011 • 13:00
    Süper Ligde 25 maçta tek golü bulunuyor diye yazıyorsunuz manşetede Gol makinesi geliyor diyorsunuz.Neresi gol makinesi bunu açıklarmısınız.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.