VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bakan Eker’den Başkan Yılmaz’a ziyaret

28 Aralık 2011

Milli Türk Talebe Birliği ve Bolu Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından şairlerin sultanı Necip Fazıl ...

Milli Türk Talebe Birliği ve Bolu Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından şairlerin sultanı Necip Fazıl Kısakürek’i anlama programına katılmak üzere ilimize gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker Bolu Belediyesi’ne de bir ziyaret gerçekleştirerek Başkan Yılmaz’la bir araya geldi.

Bolu protokolünün de katıldığı ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Bizim yetiştiğimiz okulun fikir babası da olan Necip Fazıl Kısakürek’in anma gününe bir bakanın gelmesi ve o bakanında tarım bakanı olarak değil de bir fikir adamı olarak ilimizde görmekten ayrıca gurur duyduk” dedi.

Belediyenin çalışmaları ile ilgilide Bakan Eker’e bilgiler veren Başkan Yılmaz, “ Bolu’nun içme suyu hatlarını tamamen sıfırdan bir hat çekerek yeniliyoruz. Eski borular asbestli olduğundan bazı sıkıntılar çekiyorduk. Ayrıca su kaybımızda %57 civarındaydı. Şu anda yenileme çalışmalarımızın büyük bir kısmını tamamlamış bulunmaktayız. Yine yağmur suyu ve kanalizasyon suyunun tamamını birbirinden ayırıyoruz. Şu anda bu çalışmamızın da yarısını tamamladık. Geri kalanını da önümüzdeki dönem tamamlamış olacağız. Örneği Avrupa’da bile olmayan park bahçe ve cami tuvaletlerinde kullanılmak üzere kullanma suyu şebekesi de çekeceğiz. Bu çalışmamız içinde şu anda yer tespitini yaptık. Müteahhit çalışmalara başlamak üzere. Ayrıca 70 dönüm bir alanı park ve bahçeler alanı olarak kullanmak üzere aldık ve üzerinde çalışıyoruz” dedi.

Başkan Yılmaz konuşmaların ardından Bolu’nun ve belediyenin taleplerini içeren bir dosyayı da Bakan Eker’e sunarak bazı isteklerde bulundu. Bakan Eker’de bakanlığını ilgilendiren konularda elinden geleni yapacağını beyan ederek diğer konuları da çeşitli bakanlıklara ileteceğini söyledi.

     Konuşmaların ardından Başkan Yılmaz ziyaretlerinden ötürü Bakan Eker’e teşekkür ederek çeşitli hediyeler de takdim etti

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.