VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Göztepe'den aldık, Göztepe'ye verdik

28 Aralık 2011

Göztepe'den istifa eden Özcan Kızıltan dün Boluspor'un başına getirilirken Boluspor'la devre arasında yolları ayrılan Cihat ...

Göztepe'den istifa eden Özcan Kızıltan dün Boluspor'un başına getirilirken Boluspor'la devre arasında yolları ayrılan Cihat Arslan ise Göztepe'yle sözleşme imzaladı.

İki kulüpteki takas gibi kan değişikliği şaşkınlık yaratırken 18 yıl sonra İzmir'e dönen Cihat Arslan ile Bucaspor ve Göztepe'de üst üste iki şampiyonluk yaşayan Özcan Kızıltan birbirlerine yine rakip oldu. Başkan Vekili Serdar Samur ile Futbol Direktörü Ali Gültiken'in katıldığı törende Göztepe'yle sözleşme imzalayan Cihat Arslan, "İsteyip de başarılamayacak hiç bir şey yok. Taze yapılanmayla en azından play off'a, oradan da Süper Lig'e ulaşırız" dedi.

Karşıyaka'dan 1993'e gittiği Galatasaray'ın Avrupa'daki 100'üncü golünü atan, 2008'de Kasımpaşa'da futBolu bıraktıktan sonra Kocaelispor, Eyüp ve Boluspor'u çalıştıran Cihat Arslan, şöyle konuştu:

"İzmir'in kalbimdeki yeri ayrı. Efsane isimlerin şerefle giydiği formayı teslim aldım. Sorumluluğum büyük, ama inancım sağlam. Camiaya yakışır mücadeleyi ortaya koyup hedefe yürüyeceğiz. Bolu'da iyi bir ekip bıraktım. Kızıltan da burada bana iyi bir ekip bırakmış. Başarılı olduğum kulüpten kırgınlık üzerine ayrıldım. İşime karışılmak istendi. Göztepe'de kadroyu iyi tanıyorum. Sezon başında iyi kadro kurulmuş. Önce mevcut kadroyu gönül birliğiyle ayağa kaldırıp 4-5 takviyeyle güçleneceğiz. Ligde ilk 6 maçın 5'i İzmir'de. Bu avantajı kazanarak değerlendirmek istiyoruz."

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.