VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Yeni hocamız Özcan Kızıltan!

27 Aralık 2011

   Boluspor’un yeni teknik direktörü Özcan Kızıltan oldu. Cihat Arslan’dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için bir ...

Boluspor’un yeni teknik direktörü Özcan Kızıltan oldu. Cihat Arslan’dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için bir çok teknik adamla temasa geçen Boluspor son olarak Göztepe’den ayrılan Özcan Kızıltan’da karar kıldı. Kulüp binasında yapılan imza törenine yöneticiler ve basın mensupları ile bazı taraftarlar katıldı.

Arslan’ın görevden ayrılması ile birlikte hoca arayışları bugün sona ererken, Boluspor yönetimi Bolu’ya davet ettiği Kızıltan’la resmi sözleşmeyi imzaladı. Gün boyu süren pazarlıklar ve toplantıların ardından taraflar resmi sözleşmeyi törenle imzalarken, yeni teknik adam Kızıltan ve Başkan Necip Çarıkçı açıklamalarda bulundu.

Boluspor’un çiçeği burnunda teknik adamı Özcan Kızıltan, “Ele ele vererek Boluspor’u daha güzel günlere taşımalıyız. Taraftarımız bize güvensin. Gerekli yerlere takviyeler yaparak başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.

Kızıltan sözlerine şöyle devam etti;

"Kampa Perşembe günü katılacağım. Ama çalışma ekibimdeki hocalarım takımın başında olacak. Orada bunun planlamasını yapacağız. Yaklaşık 12 gün orada olacağız. Takımı ne kadar çok tanıyor olsam da, ama birlikte çalışmak çok önemlidir. Onlarla oturacağız, sohbetlerimiz olacak, toplantılarımız olacak. Biz kendi ilkelerimizi, beklentilerimizi söyleyeceğiz ve oyuncularımın neler yapabileceğini büyük ölçüde de biliyorum. Gerekli takviyelerle de daha güçlü bir Boluspor ortaya çıkartacağız. Benimle beraber 4 hocamızla beraber Boluspor’u çalıştıracağız. 

Boluspor taraftarının kulübünü ne kadar çok sevdiğini biliyorum. Özellikle zor zamanlarında takımlarını desteklediklerini biliyorum. Benden önce oyuncularımıza destek olmalarını istiyorum. Göztepe taraftarıyla sorunlarımız oldu. Onları bir yıl önce ne kadar mutlu etsek de, sıkıntılı zamanlarımız oldu. Ama saygı duyuyorum. İnşallah Boluspor taraftarıyla el ele verip Boluspor’u süper lige taşırız diye ümit ediyorum."

2 yorum yapılmış
  • hasta göztepeli
    26 Aralık 2011 • 13:00
    özcan sana hoca bıle demıyoruz artık GÖZTEPEDE sırf para ıcın yarıya kadar ıstıfa etmedın senı sımdıde burayımı kandırcan transfer yapcakmıs yalan atma yalan atma bıze getırdıgın topcuları gorduk. gecen sene bızı cıkaran takımı bozdugunuda bılıyoruz taraftarların beklentılerıyle oynama bolu kafaya yakın ama ınsallah berbat etmezzsen Allah sabır versın bolulular istifa desenız bıle 5-6 hafta sonra etmez beklemeyın
  • dursun demir
    27 Aralık 2011 • 13:00
    sayin bu hoca carikcinin tercubeli birincilik tercubesi olan hocasi dokunmayin arkadaslaren az iyi birincilik tercubeli hoca var bosta tabiki bizde para yok cihat hocayla bir zevkle mac seyertmedik bakalim ter doktuk hep tabiki bas sorunlu baskan iyi forvet yok ortasahayok hoca neyasin bir sifirla nasil kazanirsin hep tek forvet oynati geri cekti en az 10 pogan bosa giti saygilar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.