VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Atatürk koşusu bayılttı

27 Aralık 2011

Bolu'da, ilköğretim öğrencileri arasında düzenlenen Atatürk Koşusu'na katılan öğrenciler, soğuk hava nedeniyle zor anlar yaşadı.

Bolu'da, ilköğretim öğrencileri arasında düzenlenen Atatürk Koşusu'na katılan öğrenciler, soğuk hava nedeniyle zor anlar yaşadı. Bazı kız öğrenciler bitiş çizgisinde baygınlık geçirirken, bazıları da ağladı.

Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle ilköğretim okulları arasında Atatürk Koşusu düzenlendi. 116 kız ile 97 erkek öğrencinin katıldığı koşuda, öğrenciler soğuk hava nedeniyle zor anlar yaşadı. Üşüyen öğrenciler, koşu başlamadan önce ellerini üfleyerek ısıtmaya çalışırken bazıları da eşofmanın içine soktuğu elleriyle kendini ısıtmaya çalıştı. Karaçayır Mahallesi'nde 2 bin ve 3 metrelik parkurda sıfırın altında 5 derece soğukta koşan öğrencilerin bazıları bitiş çizgisinde baygınlık geçirirken bazıları da ağladı. Öğrenciler, koşunun ardından çorba içerek ısınmaya çalıştı.

1 yorum yapılmış
  • sercan
    26 Aralık 2011 • 13:00
    Yıllardır söylüyorum Kendini tatmin etmeye çalışan öğretmenler Amirlerine, müdürlerine yaranmaya çalışan idareciler Bu çocukları malzeme olarak kullanıyor. Bu soğukta çocukları bu hale getirenler bunu spor ile savunamaz. Bu rezalete vesile olan eğitimciler eğitime en çok ihtiyacı olanlardır
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.