VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Dünyaca ünlü aşçımız komada...

26 Aralık 2011

 Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mengen Aşçılık Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlilerinden Dünyaca ünlü Bolulu aşçı Cemal ...

 Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mengen Aşçılık Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlilerinden Dünyaca ünlü Bolulu aşçı Cemal Türkan geçirdiği bir trafik kazası sonucu hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı.

Show TV’de Derya Baykal’ın konuğu olarak her hafta televizyonda yemek pişirme sunumları yapan ünlü Aşçı Cemal Türkan(58) dün geçirdiği kazada ağır yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Karamanlı Mahallesi Konuralp Caddesi’nde seyreden Ahmet Şen’nin(24) kullandığı 14 KA 230 plakalı araç, yaya halde yürümekte olan Cemal Türkan’a çarptı.

Kazada ağır yaralanan Cemal Türkan ambulansla İzzet Baysal Bolu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ünlü aşçının beyninde ödem oluştuğu ve yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği belirtilirken, olaydan sonra gözaltına alınan sürücünün savcılık tarafından serbest bırakıldığı bildirildi. 

www.bolununsesi.com

1 yorum yapılmış
  • Mehmet Tunçer
    25 Aralık 2011 • 13:00
    İlgi ile izlediğimiz değerli hocamıza geçmiş olsun ve acil şifalar diliyorum. Bolu'da yolların çoğu, standart dışı, plansız, kaldırımsız, araçlara ve yayalara hazırlanmış çeşitli tuzaklarla dolu..Her yolun belirli bir standart ve geometride olması gerektiği, kaldırımsız yol bulunmaması gerektiğini ne zaman anlayacağız. Ne yazık ki kazılan sokaklara, kazılan kavşaklara her gün yenileri eklenmekte, kış koşullarında kazılan yollar başıboş bırakılmakta, aşırı sürat ve dikkatsizlikle birleşince can ve mal kayıplarına neden olmaktadır. Saygılar..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.