VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Kalafatoğlu dünya evine girdi.

25 Aralık 2011

    Bolu’nun en yakışıklı bekarlarından Kalafatoğlu Unlu Mamulleri Sahibi Hakan Kalafatoğlu, hayatını Deniz Çilenti ile birleştirdi.

Bolu’nun en yakışıklı bekarlarından Kalafatoğlu Unlu Mamulleri Sahibi Hakan Kalafatoğlu, hayatını Deniz Çilenti ile birleştirdi. Termal Otel’de düzenlenen düğüne Bolu Valisi İbrahim Özçimen, AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, BTSO Başkanı Emin Semercioğlu, Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı ve çok sayıda işadamı katıldı.

Hakan Kalafatoğlu ve Deniz Çilenti’nin nikahını Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz kıyarken şahitliklerini Hamdi Tanrıkulu, Hasan Aksoy, Ahmet Tornacı ve Levent Aktaş yaptılar. Nikah sonrasında Hakan Kalafatoğlu eşinin duvağını açarak öptü. Yaklaşık bin davetlinin alkışları arasında ilk danslarını eden çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.   

2 yorum yapılmış
  • Fuat Bayramoğlu
    24 Aralık 2011 • 13:00
    Bolu’nun en yakışıklı bekarı Sayın Hakan Kalafatoğlu, hayatını Deniz Çilenti Hanımefendi ile birleştirmesi dolayısıyla, sağlıklı bir ömür dilerken, Bu güzide arkadaşlarımıza Ebedi Seadetler dilerim.25/12/2011 Gazetenizin bu jestinden dolayı da Sizleri tebrik ederim
  • Oğuzhan TAYLAN
    25 Aralık 2011 • 13:00
    Mükemmel bir Geceydi :)
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.