VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Umut Oran'dan Tanju Özcan'a gönderme...

25 Aralık 2011

Emekli milletvekillerinin maaşlarına zam getiren öneride imzası bulunan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan parti içinde ...

Emekli milletvekillerinin maaşlarına zam getiren öneride imzası bulunan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan parti içinde krizi neden olurken, CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran, “Milletvekillerine getirilen maaş zammını almayacağım ama mevzuat nedeniyle mecbur kalınırsa gelen paranın tamamını burs olarak dağıtacağım” dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki kişisel sayfasında, “TBMM’de emekli milletvekillerine yapılan kıyak zammı almamak için girişimde bulunacağını, konuyla ilgili olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşerek öneride bulanacağım” ifadelerini kullandı.

“BURS OLARAK DAĞITACAĞIM”

Oran, “Genel Başkan’a yasa iptal edilene kadar ortaya çıkan hak edilmemiş gelirin halka aktarılmasını önereceğim. Ben bu maaşı almayacağım ama mevzuat nedeniyle mecbur kalınırsa gelen paranın tamamını burs olarak dağıtıp, gelen ve harcanın meblağı ayrıntılarıyla www.umutoran.com’dan duyuracağım” dedi.

“HABERİMİZ YOKTU”

Oran, TBMM’de kıyak zammın yapıldığı saatlerde CHP PM toplantısında olduğunu belirttiği açıklamasında şunları kaydetti:

“Bu arada şunu da belirtmek isterim ki TBMM Genel Kurulu’nda söz konusu görüşmenin yapıldığı saatlerde CHP Parti Meclisi toplantısındaydım ve bu nedenle ret yönünde oy kullanamadım. Ayrıca o tarihte böyle bir düzenlemenin sürpriz önerge şeklinde TBMM’de görüşüleceğinden de haberim yoktu.”

2 yorum yapılmış
  • hüseyin cahit atan
    24 Aralık 2011 • 13:00
    sayın vekilim;eğer anayasa mahkemesine iptal davası açılabiliniyorsa, derhal başvurun, iptal edilsin ve ya edilmesin , lütfen bu başvuruyu yapın ,CHP ye daha çok sahiplenelim...
  • Güray Saltuk
    25 Aralık 2011 • 13:00
    Haberin başlığındaTanju Özcan'a Fena Salladı gibi bir ibare var ama açıklamanın içerisinde Tanju Özcan'ın adı dahi geçmiyor ???
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.